A játék állása

Ezen az oldalon lehet ellenőrizni, hogy jelenleg hol tart a fejlesztés, mik érhetőek el a játékban.


LIVE verzió: Star Citizen Alpha 2.6.3
Várható frissítés/javítás: Star Citizen Alpha 3.0
PTU: Nincs Adat | CIG Teszt | Evocati Teszt | Zárt PTU | Nyílt PTU
Ingyenes próbaidőszak: Nincs | Hamarosan | Folyamatban

PERSISTENCE UNIVERSE – MODULOK

Hangár

A hangár az otthonunk, itt találhatóak a megvásárolt hajók, tárgyak és jutalmak. A tárgy-csatlakozó rendszer segítségével úgy rendezzük be, ahogy szeretnénk. Egyelőre a főmenüből érhető el, töltőképernyőt követően, de a végleges játékban töltőképernyő nélkül repülhetünk be ide a hajónkkal akár az univerzum legtávolabbi pontjából.

Elérhető játékelemek:
A hangár modulban elérhető a négy alaphangár, a Selfland, Aeroview, Revel and York és az Asteroid.
A jelenlegi verzióban a hangároknak csak egy blokkja működik, a többi blokkot ideiglenesen nem lehet megnyitni.
A Persistence megjelenésével a berendezési tárgyak és hajók a játékos által áthelyezhetőek a tárgy-csatlakozó rendszerrel.
A tárgy-csatlakozó rendszerrel lehet változtatni a hajók fegyverzetét, valamint az alkatrészeket.
A GreyCat buggy vezethető.

Arena Commander

A modul még a Star Citizen világán belül sem számít valóságnak, egy szimuláció, játék a játékon belül. A célja, hogy a polgárok valódi veszélyhelyzet nélkül próbálhassák ki a hajóikat, valamint a harcokat, de lehetőség nyílik elektronikus hajók bérlésére is, amelyek repülési tulajdonsága, valamint fegyverzete megegyezik a valódi hajókéval, így egy tervezett vásárlás előtt információszerzésre is tökéletes.

Elérhető játékelemek:

Battle Royale – Klasszikus deathmatch mód. Mindenki mindenki ellen és csak egy győztes maradhat. A gyilkolás mellett pontot ér a sebzés is. Max. 8 játékos adott időre vagy adott pontszámig.
Capture the Core – Két csapat harcol, hogy megszerezhesse egymás reaktormagját. Pontot ér ha hazahozod az ellenfél reaktormagját. Ha elejted, a csapattársad felveheti és továbbviheti a bázisod felé. Ha az ellenfél veszi fel, visszakerül az eredeti helyére, az ő bázisára. Négyen négy ellen adott időre vagy adott pontszámig.
Squadron Battle – Team deathmatch. Két csapat egymás ellen. A gyilkolás mellett pontot ér a sebzés is. Négyen négy ellen adott időre vagy adott pontszámig.
Classic Race (Spectrum & Drone) – Nincsenek fegyverek, csak a verseny a könnyebb Old Vanderval, a közepesen nehéz Rikkord Memorial Raceway vagy a nehezebb Defford Link pályákon. A Drone szimulációkkal jól lehet egyedül is gyakorolni.
Vanduul Swarm (Co-op & Drone) – Maximum négyen, csapatban kell megállnotok a helyeteket a 18 hullámban érkező Vanduul harcosok ellen. Minden harmadik hullámmal érkezik egy Elite Vanduul pilóta is. A Drone változatban kettő, mesterséges intelligencia által irányított társad lehet.
Pirate Swarm (Co-op & Drone) – Lényegében ugyanaz, mint a Vanduul Swarm, csak Vanduul vadászok helyett kalózokkal kell megküzdeni.
Free Flight (Single & Multiplayer) – Szabadon barangolhatsz az űrben akár 7 másik játékos társaságában. Remek lehetőség kiismerni a hajódat.

Star Marine

Az Arena Commanderhez hasonlóan a Star Marine is egy játékon belüli virtuális modul, egy szimuláció, azonban ebben a modulban a gyalogosharcot próbálhatjuk ki “valódi” anélkül, hogy veszélyeztetnénk a karakterünk, vagy a felszerelésünk épségét. A harc gravitációban és súlytalanságban egyaránt zajlik, kézifegyverek és gránátok állnak rendelkezésre, hogy az ellenfelet harcképtelenné tegyük.

Elérhető játékelemek:

Last Stand Két csapat harcol egymás ellen, hogy az A, B, C és D pontot felügyelje, amelyért a birtokolt pontok számától függően pontokat kap. Egy összecsapás a győzelemhez szükséges pont összegyűjtéséig, vagy az előre meghatározott ideig tart.
Elimination – Klasszikus deatmatch mód. Mindenki az ellenséged, mindenki a célpontod. A lényeg, hogy minél több embert tegyél harcképtelenné.

ArcCorp

A modullal a Star Citizen első városát járhatjuk be, benézhetünk különböző boltokba, bárba, valamint találkozhatunk más játékosokkal is. Egyelőre a város a főmenüből, töltőképernyő után érhető el, azonban a procedurálisan generált bolygók bevezetésével töltőképernyő nélkül szállhatunk le a városban.

Elérhető játékelemek:
A megjelenés óta egy bővítés érkezett hozzá.
Működik a vásárlás a Casaba Outletben (ruhák), valamint a Chubby Blastban (fegyverek, testpáncélok).

Universe

A Persistence Universum kezdete, a Protoverzum. Egyelőre egy bolygóból és annak holdjaiból álló térkép a Crusader gázóriás körül, amely idővel kibővül a teljes naprendszerre, majd ehhez további naprendszerek csatlakoznak. A Star Citizen világán belül ez már a valóság, így ami itt történik, annak következménye van. Egyelőre még csak kevés, de idővel egyre több és súlyosabb következménye lesz.

Elérhető játékelemek:
Egy bolygó (Crusader) és a holdjai vannak a térképen.
Két elérhető kezdőállomás van, a Port Olisar és a GrimHex.
A Port Olisar a törvénytisztelő játékosok kezdőhelye, a GrimHex pedig a bűnözőké. Utóbbi a Yela körüli aszteroidaövben helyezkedik el.
Port Olisaron működik egy Casaba Outlet, valamint fegyver- és testpáncélbolt.
Kezdetleges küldetések működnek.
A Persistence hatással van a megvásárolt tárgyakra és a játékos által gyűjtött pénzre.
Működnek a CryAstro állomások, amelyek üzemanyag-, lőszerutántöltést, valamint javítást vállalnak.

Szerverek

Kiválaszthatjuk a régiós szervereket (US, EU, AUS), amikor a különböző játékmodulokhoz csatlakozunk.

PERSISTENCE UNIVERSE – HAJÓK

Repülhető hajók

Aegis Dynamics

Avenger
Gladius
Retaliator (Base)
Sabre
Vanguard Warden
Vanguard Hoplite

Anvil Aerospace

Hornet széria
Gladiator

ARGO Astronautics

ARGO Cargo
ARGO Transport

Consolidated Outland

Mustang széria

Drake Interplanetary

Buccaneer
Caterpillar
Cutlass Black
Herald

Esperia

Vanduul Glaive
Vanduul Scythe

Kruger Intergalactic

P-52 Merlin

MISC

Freelancer (Base)
Reliant Kore
Starfarer
Starfarer Gemini

Origin

300-as széria
85X

RSI

Aurora széria
Constellation Andromeda

Xi’An

Khartu-Al

Hangárkész hajók

Aegis Dynamics

Redeemer

Drake

Cutlass Red
Cutlass Blue

MISC

Freelancer DUR
Freelancer MAX

RSI

Constellation Taurus
Constellation Aquilia
Constellation Phoenix

Az oldalt utoljára 2017. április 27. napon frissítettük.

 • 2016-07-27 - 05:35
  Permalink

  Külön köszönet ezért a szekcióért! Nagyon hasznos lesz a jövőben amikor majd csak záporoznak az újítások és nem tudjuk hova kapjuk a fejünket:)

  Válasz
 • 2016-09-12 - 13:31
  Permalink

  Üdv mindenki!

  Tudom hülye a kérdés! De most mi a helyzet ezzel a Squadron 42 vel … ez jelenleg működő singleplayer vagy csak lesz valamikor év végén vagy lesz valamikor az eljövendő évezred valamelyik decemberében?
  Mert isten igazábol sem a RSI honlapon, sem itt, sem fórumokon nem találtam egyértelmű utalást mi-merre hány méter. Jelenleg ettől teszem függővé hogy “megtámogatom”-é vagy sem a készítőket.
  Kössz a válaszokat.

  Válasz
 • 2016-09-12 - 13:36
  Permalink

  Hali!
  Az SQ42 fejlesztés alatt áll, és bár nyílt fejlesztésről van szó, ezt a részét komoly hírzárlat veszi körül, hogy a történet üssön.
  A megjelenés valószínűleg csúszni fog, 2016 vége az utolsó infó nekem, de valószínű, hogy 2017 első vagy második negyedéve lesz végül. Azt javaslom, hogy az október 9. napon tartott CitizenComot várd meg, mert ott valószínűleg lesz ezzel kapcsolatban valamilyen információ.

  Válasz
 • 2016-09-20 - 22:14
  Permalink

  hello azt szeretném kérdezni hogy a 3.0 idén készlesz vagy sem és ha igen akkor ez lesz-e annyira optimalizáva mint a pressentácion vagy annyira bugos lesz mint a 2.0 kezdeti részben

  Előre is Köszi a választ

  Válasz
  • 2016-09-22 - 21:26
   Permalink

   Hát, hogy kész lesz e a 3.0 az nem biztos, de mindenképp 2017 q1. És annak is az első fele szvsz. Lesz benne sok bug, arra készülj. De talán nem azok, amik most, mivel a visual stabilization sokat fog dobni. Pl. talán nem esek ki végre az Avengeremből.

   Válasz
 • 2017-01-20 - 19:29
  Permalink

  Sziasztok. Bocsánat hogy ide is írok nem tudom szabad-e. Már mindenhol böngésztem kerestem de nem találtam válaszra. Az RSI oldalán beregisztráltam, vásároltam egy Aurora hajót X összegért, letöltöttem a játékot. Eddig minden klappólt. Elindítottam a játékot és nem engedi a multy részeket, egyszerűen nem engedi hogy rákattintsak a Find Match-re. Olyan mint hogy ha teljesen offline módban lenne a játék, csak single playert tudok játszani vagy a hangárba tudok bemenni. A hangárban is ha beszállok a hajóba szépen lassan elkezd balra fordulni és semmit nem tudok csinálni. A liftben meg nem tudok felmenni az emeletre. Mások vígan multy-nak vele, több videót is láttam már youtubon, még magyaroktól is. Tudna nekem valaki segíteni mi lehet a probléma? Válaszotokat előre is köszönöm.

  UI: A Star Citizen 2.6 ról lenne szó.

  Válasz
  • 2017-01-20 - 22:22
   Permalink

   Hát a fene tudja, lehet, hogy újra kéne raknod, verify-olni a fileokat stb.

   Ja, még egy dolog: töröld a játék könyvtárában a user mappát, azt úgyis újrarakja, neked csak a beállításokat kell visszacsinálnod.

   Meg a szokásos: frissíts minden drivert.

   Ha ez se jó, akkor látogass el ide:
   https://prohardver.hu/tema/star_citizen_chris_roberts_nagy_visszaterese/friss.html
   Itt majd válaszolnak.

   Szólja majd, hogy megoldódott e!

   Válasz
   • 2017-01-21 - 16:47
    Permalink

    Köszönöm a segítséget 🙂 Megvan a probléma. Nem csomagot vettem ami jogosulttá tesz arra hogy játszhassak hanem csak 1 hajót és emiatt nincs multy rész. Tehát a megoldás a többi embernek akik játszanának. Kezdő csomagot vegyetek!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.