Aegis Eclipse – Hajóvásár

A most következő hajót a birodalom flottája már 2932 óta használja titokban, és most lehetőségünk nyílt rá, hogy a mi hangárunkba is kerüljön belőle egy.


PROJECT ECLIPSE

A több torpedóval és a legfejlettebb, kiterjesztett szkennelő technológiával felszerelt Aegis Eclipse az UEE legjobb és legkevésbé ismert védelme. Ez a flotta legjobb válasza a határok védelme során felmerült fenyegetésre és egy jól használható csapásmérő fegyver a Vanduul háborúban. Most azonban felfedik és árusítják a polgároknak a hajót, ami annak köszönhető, hogy átláthatóságra törekednek a Xi’an kapcsolatok javítása érdekében.

A LOPAKODÓ KÉPESSÉG ELÉRÉSE

2930-ban az UEE flottájának szüksége volt egy fejlett, lopakodó képességekkel rendelkező bombázóra kifejezetten a Vanduul elleni védelmi műveletekhez, mivel a katonai veszteségek folyamatosan növekedtek, amikor a Vanduul capital hajókkal szemtől szemben csaptak össze. A flottának kellett egy hajó, ami gyorsan, még az előtt csapást mérhet az ellenségre, hogy észrevennék a jelenlétét, vagy hogy nagy támadások előtt meggyengítse a stratégiai célpontokat.

Az Aegis Dynamics nyerte meg a versenyt. A hajójuk hegyes formája, a masszív tűzereje és a korszerű rejtőzködési technikája könnyedén lesöpörte a konkurencia pályázatait. Az Eclipse névre keresztelt hajó a fejlesztett hajótest-rendszerének köszönhetően alkalmazkodni tud a különböző környezeti körülményekhez, a különböző szárnyállásai pedig lehetővé teszik, hogy az űrben és légkörben is egyaránt bevethető legyen.

Évekig tartó tesztelést követően, az Aegis Eclipse 2932-ben állt szolgálatba. Azóta az Eclipse típusú hajók láthatatlan őrszemként járják a határvidéket, most pedig eljött az idő, hogy elismerjük az évekig tartó szolgálatukat.

A VÁSÁRRÓL

A hajó megvásárolható WarBond és sima verzióban. Előbbi 250 dollárba kerül (ÁFÁ-val 317,50 dollár) és egyedi azonosítószámot, egy másik választható festést és egy játékon belül, a hangárba kifüggeszthető posztert is tartalmaz, azonban a vásárlás során store creditet nem lehet felhasználni, az sima verzió pedig 275 dollárba kerül (ÁFÁ-val 349.25 dollár).

A vásárlásból befolyt pénzt teljes egészében a játék fejlesztésére fordítják. A hajót 2017. június 2. napjáig vásárolhatjuk meg, a repülhető verzió megérkezéséig pedig az univerzumban egy Aegis Retaliator, az Arena Commanderben egy Anvil Gladiator cserehajót biztosítanak. A hajó repülhető verziójának megjelenésekor várhatóan 330 dollárra (ÁFÁ-val 419,10 dollár) növekszik majd az ára.

A hajó oldala ide kattintva érhető el.

 • 2017-05-20 - 17:30
  Permalink

  Baromi jól néz ki. Squadron 42 top vadászgépe lesz szerintem. Úgy képzelem eleinte mindenféle gladiátort meg horneteket kapunk, és aztán a végén mikor elérjük a mittudomén milyen rangot, akkor megkapjuk a flotta legjobb gépét, és az utolsó fejezetet már ebben ülve csináljuk meg. Ebben lőjük ki a vanduul csatahajó parancsnoki tornyát. Hacsak nem a másik fantáziám lesz, hogy kapitális oktatást is kapunk Chriséktől, ami abban merül ki hogy meghal az idris kapitánya, és az utolsó fejezetben átvesszük a posztját. Akármi is lesz, zabálni fogjuk. Kivéve ha elcsesznek mindent. 😀

  Válasz
 • 2017-05-20 - 18:29
  Permalink

  “Squadron 42 top vadászgépe lesz szerintem” Nem, mert ez nem vadász hanem lopakodó bombázó. A flotta legjobb vadásza az F8 Lightning lesz.

  Válasz
 • 2017-05-20 - 19:24
  Permalink

  De az utolsó küldiben eldönthetjük, hogy vadászba, bombázóba vagy idrisbe ülünk. 😛

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.