0022 Alkalmi Randi #01

A sok hivatalos közlemény után, most olvassátok el Jester vezetésével a bűnözők saját híradását. Ez az Alkalmi Randi, egy fenyegetésekkel, szitkozódásokkal és rablótippekkel megtömött alvilági műsor.


ERROR……….>>

COMM/SEC MEGSZAKADÁS

JEL ELVESZETT >>

 

JEL MEGTALÁLVA

 

Igen, megtaláltál minket. Na, mi van, valami szaftosat akarsz? Ez az Alkalmi Randi legújabb adása a Spektrum éterén keresztül. Mai házigazdátok Jester, egy lépéssel mindig a törvény előtt, ma is hírekkel bombázlak a ’verzum minden szegletéből. Ezt ugye szeretitek? Nos, nem. Az adások 90%-ban csak panaszokat kapok. Tudjátok mit, berakom ezeket egy rakétába, és ha meglátom valamelyikőtöket, olyan magasra fellövöm az alvázatokba, hogy ti lesztek az új Banu hasMars Isten.

Csak viccelek. Inkább veletek vagyok, ti szemétládák, mint a törvénytisztelő Állampolgárokkal.

Na, hagyjuk a szöveget és izzítsuk a löveget. Jön a LEFEGYVERZÉS, az egyetlen hely, ahol beszólhatsz az ellenségeidnek vagy figyelmeztetheted a haverjaidat. A szemétnek barátai vannak? Valószínű olyanok, akikkel nem kezdenél ki személyesen.

Először is, a Makarel Fosztogatók azt állítják megtalálták a Bohóc rejtekhelyet a Nul-on. Hammer Phelps megköszönte a Bohócoknak a sok zsákmányt. Pontosan azt mondta: „Nektek fürgelábúak, gyósabban köll szedni a lábtokat. Azt több lóvét hozni. Hahaha.” Tisztázzuk, ha meglátjátok ezeket portyázni, a legkevésbé sem akartok velük gubancba keveredni.

És most, egy privát üzenet Arno Vacch-tól az AtmoScope-nak, „Legközelebb, ha egymásba botlunk, eltüntetünk. Aztán megdolgozlak. Egy üres koporsóért fogsz könyörögni, te rohadék. Alig várom, hogy kinyírjalak…” Még vagy fél oldalon keresztül folytatódik, de gondolom veszitek az adást. Ha nem, küldök egy fotót, ami nagyszerűen összefoglalja…

FingerPic

Ennek tetejébe, mi is kaptunk egy figyelmeztetést. Névtelen hallgató küldte ezt az üzenetet Kid Crimson-nak. Azt mondja, a törvény csapdát állított neki pár szaftos rakománnyal a Davien-rendszerben. Szóval, ha megkapod, hagyd, hogy lehűljenek egy kicsit a dolgok, Kid!

Felütök még néhányat rögtön, de van pár egyéb dolog is, amiről pofáznom kell. A Joker kijött a legújabb felszereléseivel és van pár igen megkapó szépség köztük. Abban az esetben, ha nem hallottad volna, itt a két kedvencem:

Az egyik a TRS-1 Enna….Ennervátor… bármi is az. Ez a cucc csúcs. Tegyük fel, hogy egy felhasználó vagyok és nincs sok időm, hogy megtanuljam, hogy a dolgok miért azt csinálják, amit csinálnak; szóval nem ismerem részletesen a működésüket, de itt jön a csattanó. Mind voltunk már olyan szituban, hogy sikerült valamelyik hajó pajzsát leszedni, de mire megfordulsz, kezdheted elölről. A TRS ebben segít. Megjelölsz pár tramplit ezzel, mikor a pajzsuk lemerült, mert csak így működik. Ez nem okoz sebzést, de csökkenti a pajzs regenerációjának sebességét, így extra időt adva a becserkészésre.

A másik a Seatow páncél. Mint egy egyéni ötvözet. Vagy mi. Mondjuk, a sebzésellenállás alacsony az árhoz képest, de a spéci az egészben, hogy megfelezi a kibocsátott jelzéseid erejét. Igen, jól hallottad, lopakodó ötvözet. Persze nem tesz láthatatlanná, de ha valaki a te irányodba szkennel, elég nehéz lesz észrevenni téged. Hadd fogalmazzak így, mikor a Mama évekig cipelt engem a Negyedik Nap Gyülekezeti Egyházba és egy halvány sejtésem sem volt egy Mindenhatóról, de ez….

Hogy másképp mondjam, annyira akarom ezeket, hogy talán még fizetek is értük. Mondjuk, valószínű nem fogok, úgyhogy ha valaha is összefutunk és neked egy ilyened van, akkor búcsút is mondhatsz neki.

Ennyi elég is lesz egyelőre. Próbálkozzatok áthangolni a sok szemétről, hogy Jester-t hallgassátok, vagyis engem! Ne feledjetek mindig egy lépéssel a zsoldosok, és a törvény előtt lenni, kettővel az olyan rohadékok előtt, mint mi! Vagy ne lőjenek le, mind egy nekem!

Ez az Alkalmi Randi.

Cseszd meg!

 

Adás vége

Eredeti cikk az RSI oldalán
Megjelenés: 2013.03.26.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.