Anvil Hurricane – Hajóvásár

“Ha egy célpontot ki kell iktatni egy naprendszerben, akkor a Hurricane a megfelelő választás. De ügyeljünk rá, hogy mindig legyen kísérete.” – Jackson Russel ny.f.ezr.


Bemutatjuk az A4A Hurricane hajót, egy vadászt, ami lényegében egy apró hajótest halálos fegyverekkel felszerelve. A hajó kényelmének hiányát ellensúlyozza az erőteljes fegyverzete, amely 6 db ágyúból áll, amelyek nagyjából mindenen át tudják lőni magukat. A Hurricane pilóták eddig még nem találtak olyan pajzsot, amin ne tudtak volna áthatolni.

Anvil Hurricane

 

Azonban ez a hajó nem kezdők kezébe való. A gyenge hajótest és a nagy tűzerő kombinációja különleges képességeket igényel, magas szintű párharc és lövész képességek szükségesek. A flotta pilótái, akik Hurricane hajókon repültek, azonnal beleszerettek annak támadó jellegébe. A Hurricane alapmodellje 6 db KBAR 11-Series Broadsword ágyúval érkezik, amelyből 2 db gömbcsuklós csatlakozással került elhelyezésre az S4-es felfüggesztésekre, a maradék 4 db pedig rögzítve lett az S3-as felfüggesztésekre. Ezen kívül 4 db FSKI gyújtórakéta is helyet kapott az S3-as felfüggesztési ponton.

Anvil Hurricane 5

 

Először a második Tevarin háború végéhez közeledve vetették be a hajót, napjainkban pedig az Anvil elérhetővé tette a civilek számára is a vadászt, amely még ma is több egységnél szolgál a birodalom flottájában. Ezt a lépést az egyre sűrűsödő Vanduul támadások miatt tette meg a cég.

Anvil Hurricane 4

 

“A második Tevarin háború kezdetén sok pilóta vesztette életét, mikor nem sikerült áttörni az ellenséges védelmi vonalakon. Így bár a Hurricane fő feladata az öldöklés, mégis számtalan élet megmentését köszönhetjük neki” – Leona Patiga, a Casse Aerospace vezető mérnöke.

Mi a Hurricane célja?

A Hurricane egy eszköz azoknak a pilótáknak, akik abban a legjobbak, hogy egy célpontot folyamatosan tűz alatt tartsanak, miközben elkerülik az ellenséges tüzet. A Hurricane agresszív tervezése tökéletes azoknak a pilótáknak, akik több tűzerőt akarnak kapni, a páncélzat erősségét pedig másodlagosnak tartják.

Anvil Hurricane 3

 

Mikor lesz repülhető a Hurricane?

A jelenlegi tervek szerint még ebben az évben felszállhatnak az első Hurricane típusú hajók. Mivel ez egy kisebb hajó, ami a már elkészült Anvil dizájnelemeket használja, ezért viszonylag korai megjelenésre lehet számítani.

Az Anvil Hurricane folyamatosan frissülő galériájához ide kattintva juthattok el.

A hajó oldala ide kattintva érhető el.

 • 2017-02-25 - 01:32
  Permalink

  ELC AMX. 😀

  Mondjuk a manőverezésnél van egy olyan érzésem, hogy sokkal fontosabb lesz az ütésállóság, mivel minden vadászgép elég jól pörög, légkör meg nincs, ahol kijöhetnének a különbségek, illetve a pilóta nem tud viszonyítani a földhöz képest, mivel nincs ugye alatta föld, emiatt csak tekergeti a joy-t és próbálja befogni az ellenséget. Egy ilyen tekergetős pörgésben én inkább minél erősebb pajzsú és szerkezetű vadászra szavaznék, mint egy nulla pajzsos-tűzerősre.

  Válasz
 • 2017-02-26 - 17:45
  Permalink

  Heh, látom prohardveren megy a vita melyik űrhajó mire lehet jó. A fejlesztők vadászgépekhez csapott kis szövegei csak háttértartalom, amivel indokolják melyik gépet mire tervezték. Mert valamilyen kísérőszöveg mindig kell ugye. Aztán hogy a gyakorlatban hogyan válnak be, az meg a jövő zenéje. Amíg semmi nincs kitesztelve, addig minden ilyen szöveg komolytalan.

  Mivel a karakterünk élete számítani fog, szerintem a gamerek egy idő után hanyagolni fogják a papírból készült űrhajókat, mivel az lesz a tapasztalat, hogy pillanatok alatt végük van egy csatában. Vadászgépben halunk meg a legkönnyebben, mivel azok vannak konfrontációra kifejlesztve, küldetésük a harc, és egészen gyorsan le lehet bontani őket. Tehát a vadászpilóták élete szart nem fog érni. Fekete Viperában nevezték az első világháborús pilótákat húszperceseknek, mivel az átlagos levegőben töltött élettartamuk 20 perc volt. Na hát ez igaz lesz a Star Citizen vadászpilótáira is. 🙂 Kivétel lehet az a kifejezetten védelemre összehegesztett, nagyon erős pajzsú cucc, aminek hirtelen nem is tudom mi a neve. Na én egy értékes karakterrel kizárólag abban harcolnék, illetve ha jól működik a stealth rendszer, akkor az védelemként is funkcionál ugye, tehát vagy lopakodó rendszerben távolról sunyítani, vagy brutál pajzsos cucc kell. Ez az én elméletem csak persze. 😛

  Válasz
 • 2017-02-26 - 17:49
  Permalink

  Mindez persze nem jelenti azt, hogy ne kellene sokféle vadászgép a kínálatba. De azokkal majd harcol szépen a mesterséges intelligencia, mi meg majd olyan hajókban csücsülünk, amikben hosszútávú esélyeink kedvezőek. Az ilyen anvil hurrikánok meg bukanírok meg hasonlók lesznek a mi tipikus AI ellenségeink, amiket egy forgó toronyban üldögélve lepuffanthatunk szépen.

  Válasz
 • 2017-02-28 - 18:53
  Permalink

  Jó lehet az ilyen is, csak nem egyedül kell vele repkedni, hanem megfelelő kíséretben 🙂 Magányos küldetésekre valószínűleg nem szabad ezt választani, mert az tényleg halál, de ezt még a CIG is leírta 😀

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.