Around the Verse 2.30

Ismét adásba került az Around the Verse, melyből megtudhatjuk, mi minden történt a héten a ‘verzum körül, emellett további hírek érkeznek világszerte a stúdiókból és a fejlesztők munkáiról.


Bevezető

A Star Citizen jelenlegi verziója még mindig a 2.3.1., de nagyon valószínű, hogy hamarosan a PTU-ra kerülhet a 2.4-es verzió.

A MISC Prospector nagyon népszerű volt, ami lökést adhat a további, kis méretű, szakosodott hajók készítésének.

Az április 1. nappal kapcsolatban kapott 5 dolláros kupon május végéig használható fel.

Hírek a világ körül

Los Angeles

Az iroda Los Angeles-ben egy új taggal, Josh Hermannal bővült, aki művészeti igazgató lesz az irodában. Még csak a harmadik napját tölti az irodában. Az összes Squadron 42 és PU karakterrel – beleértve az idegen fajokét is – foglalkozni fog.

Austin

Dolgoznak a 2.4-es frissítés kiadását blokkoló hibák javításán.

Elkezdtek dolgozni egy rendszeren, ami majd lehetővé teszi, hogy a hajók felszerelését a Crusader leszállóhelyein változtathassuk. Csak a hajó tulajdonosa tudja majd módosítani a felszerelést és csak akkor, ha a hajó a leszállóhelyen van. A fegyvereket és az alkatrészeket is ki lehetne itt cserélni.

Dolgoznak a boltokon és a terminál alapú vásárláson. Utóbbit a nagyobb termékek, pl. hajók vásárlásakor fogják használni, amik fizikailag nem férnének el egy üzletben. Szeretnék, ha a terminálok különbözőek lennének, mint a valódi életben is, ahol minden vásárlás más élményt nyújt.

Egy új technikai animátor csatlakozott a csapathoz, aki az új animációk beépítésén fog dolgozni.

Foundry 42 (Egyesült Királyság)

Kiemelt figyelmet kaptak a capital hajók, a Javelin, az Idris és a Bengal.

Az Argo, a Reliant és a Starfarer repülhető verziója is készül.

Foglalkoztak a vásárlás-rendszer hibáinak javításával is.

Hamarosan gyűjthetünk pénzt a kommunikációs átjátszóknál, amit aztán elkölthetünk ruhákra, páncélokra, fegyverekre és egyéb felszerelésre.

A Squadron 42 számára készítettek felvételeket.

Erősítik az FPS és az MI területén végzett munkát.

Foundry 42 (Frankfurt)

Greg dolgozik az Inner Thought (belső gondolat) nevű rendszeren, ami le fogja cserélni a USE gombot. Ez a jelenlegi tervek szerint durván úgy fog kinézni, hogy ha egy ajtóhoz érkezel, akkor kiválaszthatjuk, hogy kinyissuk, az ablaknál, hogy kinézzünk, zsákmánynál, hogy felvegyük, a beszélgetésnél meg a válaszlehetőségünket. Ez egy egységes rendszer lesz, ami ugyanaz lesz a játékosok és a mesterséges számára. A rendszer kezdeti próbaverziója lehet, hogy bekerül a 2.4-be.

AtV interjú: Cheyne Hessler

Cheyne Hessler egy karakter-tervező, jelenleg az RSI jetpacket tervezi.

Konzolokon nőtt fel és sokat játszik számítógépes játékokkal.

Ezt követően a BDU mérnökön fog dolgozni a Sqaudron 42-höz.

A történetírók kézikönyve a galaxishoz: Nexus-rendszer

Adam Wieser egy olyan UEE rendszerről beszélt, ahol az UEE nem rendelkezik teljes felügyelettel, ez a Nexus rendszer.

A rendszer öt bolygót tartalmazó rendszer, egy A-típusú, fősorozatbeli, kékesfehér csillaggal és egy aszteroidaövvel.

A Nexus II egy szmogos, szilárd bolygó, aminek az atmoszférája a benne található részecskéktől ragyog.
2930-ban a Kellar futása döbbentette rá az UEE hatóságait, hogy milyen nagy probléma a kalózkérdés. Dean Keller lelőtt egy fedett UEE ügynököt a Cathcart rendszerben, majd 5 rendszeren keresztül menekült az Advocacy elől a Nexus rendszerbe, ahol az UEE összecsapott a kalózokkal és Kellart végül Anna Flynn megölte.

A Nexusnak négy “teljes bejárást lehetővé tevő”, vagyis nagyméretű ugrópontja van. Ebből három gazdátlan rendszerbe vezet.

A Nexust 2445-ben fedezte fel az UNE Haditengerészet pilótája, Dominic Thapa, de ez az ugrópont a Cathcart rendszer felől nyílt, ami ebben az időben titkosítva volt, így 20 évig csak az UDS-2445-3-09 nevet viselte.

A hadsereg műveleti központot állított fel a Nexus III-on, majd elkezdte terraformálni a Nexus II-t és a Nexus IV-et – ami ma Lagosként ismert – azonban ez nagyon komoly veszteségekkel járt, ezért az egész rendszert eladták egy vállalatnak.

2468-ban a Hather Csoport a Nexus III (Lago) bolygóra helyezte át a telephelyét, hogy az Elcibre aszteroidaövet és a Lagot kibányássza mindenféle polgári befektetés nélkül. A következő 200 évben a kalózok megszállták a rendszert a Cathcart rendszer felől.

2672-ben a Hather Csoport felülvizsgálta a helyzetet, amire szüksége volt, azt megszerezte, majd kivonult és a rendszert átadta a kalózoknak.

A Nexus I egy elszenesedett, sziklás kisméretű bolygó, közel a csillaghoz, bányászható ásvány nélkül.

A Nexus II szintén lakatlan.

A Nexus III lakott bolygó és a rendszer történelmi központja.

2930-ban az UEE eldöntötte, hogy visszaszerzi a rendszert, a kalózoktól visszafoglalta a Nexus III-at és lezárta a bolygót, ahova most már csak a megfelelő engedéllyel lehet leszállni.

Az összeesküvés-elmélet hívők szerint a haszonszerzés nagyobb motiváció volt az UEE gyors lépésére, mint a kalózok felszámolása.

A Nexus III-at a Hather Csoport csupaszra bányászta, mielőtt kivonult, de továbbra is van ott egy kalóz erődítmény, ami ellenáll az UEE-nek.

A területen kis, polgári települések és leszerelt katonák keresik a profitot a területen a magas kockázat ellenére is.

A Nexus IV (The Red God – A Vörös Isten) egy gázóriás, amelyet a The Sang Guestos nevű titokzatos kalózcsoport nevezett el és ténylegesen istenített is.

A leghasznosabb játékos

Ezen a héten Anarckos, Jeff Craig és Wakapedia nyerte el a díjat a “Journey to Voltron” videó elkészítéséért.

AtV Fast Forward

A műsorban a Javelin mentőkapszuláját mutatták be.

Az eredeti műsort 2016. május 05. napon mutatták be.

A fordítás az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.