Around the Verse 2.37

Ismét adásba került az Around the Verse, melyből megtudhatjuk, mi minden történt a héten a ‘verzum körül, emellett további hírek érkeznek világszerte a stúdiókból és a fejlesztők munkáiról.


Bevezető

A következő heti AtV lesz a 100. rész és három külön részre lesz bontva.

A 2.5-ös verzió fejlesztése folyamatban van, de még nem érték el azt a pontot, amikor eldől, hogy mi marad és mit vesznek ki belőle, így nem mondhatnak részleteket.

A 2.4.1-es javításon is dolgoznak, ez bizonyos hálózati és fps gondokat megoldhat. Egyelőre még nem tudni, hogy mikor készül el.

A Drake Dragonfly vásár június 27. napig folyamatban van. Két színben – sárgában és feketében – érkezett, LTI-t adnak hozzá, kétüléses. De emellett a Caterpillart is újra meg lehet vásárolni.

Jövő héten, szerdán érkezik az előfizetői Reverse the Verse az austini fejlesztőkkel.

Hírek a világ körül

Los Angeles

Frissítik a tengerészgyalogos karaktereket, valamint új ruhákat készítenek a PU-ba.

Dolgoznak a karakterek fejlesztett memória- és erőforrás-felhasználásán.

A karaktereknél is érkezik a tárgy-csatlakozó rendszer.

Dolgoznak a Caterpillar gépházán és lövegtornyain, valamint új tervek készültek a parancsnoki egység belsejéről és színeiről.

Austin

Készül egy új állomás, aminek a GrimHex nevet adták.

A GrimHex állomáson lehet majd megvenni az energiafegyvereket, a Port Olisaron pedig a ballisztikus fegyvereket. Ezzel az utazásra akarják bátorítani az embereket.

Lehet majd vásárolni kalózos stílusú ruházatot, arckendővel, csizmával, dzsekikkel, pólókkal, stb. Ezek Frontier márkájúak lesznek.

A GrimHex világítását még Emre Switzernek át kell néznie, mielőtt kiadhatnák a közösségnek.

Foundry 42 (Egyesült Királyság)

Folytatódik a munka az Idrisen, történtek kisebb változtatások, mint pl. a folyosók formája, valamint nagyobbak, mint pl. a sérülésrendszer. A sérülésrendszer alapján robban a hajó darabokra és itt igazán jól néz ki.

Ez befolyásolja azt is, hogy hogyan néz ki a sérülés a hajó belsejében. Ez hasonló lesz az általános sci-fi megoldáshoz, így pl. kialudnak a fények, megszólal a riadó vörös fénnyel, kijelzők robbannak fel, szikrák lesznek mindenfelé, stb.

A hajó különböző részei különböző rendszerekért felelnek majd, tehát egy bizonyos rész megsemmisítése kiiktathatja akár a gravitációt egy területen.

Ha egy szektor felrobban, akkor dekompresszió lép fel és az ott lévő embereket kiszívja az űrbe. Ha a szektor nincs lezárva, akkor ez a többi szektorra is továbbterjed.

Tovább dolgoznak az Idris hangárján is, az automatikus leszállórendszerrel 3 kishajó, vagy 1 közepes méretű hajó tud leszállni egyszerre.

Foundry 42 (Frankfurt)

A jövőben a frankfurti iroda epizódonként egy-egy témát fog kiválasztani és azt veszi át részletesebben.
Chris említette a 10 for the Chairmanben, hogy érkezik a Nyx, ami alatt a Levski leszállóhelyet kell érteni. A végső simításokat végzik a Levskin, a hangárokon, hálókon, stb.

A Levski tervezését frankfurt vezeti, szorosan együttműködve az angol művészeti csapattal.

A Levski egy lecsúszottabb hangulatú leszállóhely, ahol olyan emberek élnek, akik nem értenek egyet a kormánnyal, az UEE-nek nincs igazán fennhatósága itt, és több különböző vezetője volt az évek során.

A Stanton rendszerben tesztelik a ProGen bolygókat. Ebből sokat tanulhatnak arról, hogy hogyan kezeljék őket. Valamelyik következő epizódban érkezhet is erről egy videó, a fejlesztés korai szakaszából.

AtV Színfalak mögött: A karakterek gyártósora

Cheyne Hessler ennek során egy ing segítségével magyarázza el, hogy a kezdeti tervektől hogyan jut el a játékba, megfelelő minőségben.

A történetírók kézikönyve a Galaxishoz: Rethor-rendszer

A Rethor napja olyan, mint a mi Napunk mind megjelenésben, mind tömegében.

A rendszer viszonylag idős, de a populáció viszonylag fiatal.

A rendszert egy tudásbázisnak, oktatóközpontnak tekinti a birodalom.

A rendszerbe vezető ugrópontok pozícióját rejtegették, egészen addig, ameddig a birodalom úgy döntött, hogy egy nagy területet átenged a polgároknak.

A hét leghasznosabb polgára

A címet a héten Raumarik kapta, aki videót készített mind a 26 előfizetői jutalomról.

AtV Fast Forward

A rovatban ezen a héten egy olyan videót láthattunk, amelyben egy whitebox fázisú Drake Dragonflyjal repkedtek Port Olisar körül. Úgy néz ki, hogy valóban nem kell sokat várnunk a hajóra.

Az eredeti műsor 2016. június 23. napon került adásba.

A fordítás az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.