Around the Verse 2.38

Ismét adásba került az Around the Verse, melyből megtudhatjuk, mi minden történt a héten a ‘verzum körül, emellett további hírek érkeznek világszerte a stúdiókból és a fejlesztők munkáiról.


Bevezető

Elértünk az Around the Verse 100. részéhez.

A live szerverre került a 2.4.1-es javítás, a 2.5-ös frissítés viszont még nem készült el, így nem beszélhetnek a tartalmáról, de annyit elárultak, hogy lesz benne egy újabb repülhető hajó, néhány új ruha, valamint új, felfedezésre váró terület a Crusaderen.

Ezen kívül bejelentették, hogy kapható egy újfajta Star Citizenes pólóing/teniszing.

Hírek a világ körül

Los Angeles

Ezen a héten kizárólag a Los Angeles-i stúdió adott jelentést, amiből megtudtuk, hogy a női karaktermodell vázán dolgoztak. Próbálták a férfi vázához hasonlóan kialakítani.

Színlelt izom rendszert használnak, ami a karakter jobb mozgását teszi lehetővé. Ezt a technológiát fogják használni a Vanduulokon is.

Steve Bender visszajött Európából.

Felgyorsították a hajóba be- és kiszállás animációját minden hajónál. A mostani animációk a hangárokra lettek kialakítva, ezért ráérősek. Az új mozgásrendszerek figyelni fognak a mozgást változtató billentyűkre, amik a sétálást, sprintet, stb. teszik lehetővé.

A mérnökök a tárgy-rendszer 2.0 fejlesztésében nagy lépést tettek előre: elkészültek a tárgy használhatóságával, ami lehetővé teszi, hogy több különböző funkciót adhassanak egy tárgyhoz, amit eszerint használhatunk majd.

AtV Színfalak mögött: Női karaktermodell

James Ku, vezető karaktertervező művész készített egy teljesen új női modell vázlatot. A modell már több lépcsőt teljesített, de sajnos még rengeteg animációt kell hozzárendelni, sok tesztet kell elvégezni, rengeteg ruhát testreszabni, de igazán jól haladnak ezekkel.

Irodabejárás: Los Angeles

Chris Roberts tartott egy rövid idegenvezetést a Los Angeles-i irodában, munkaidőben, így több művészeti tervező, fejlesztő, mérnök, író is szerepel rajta.

AtV Ship Shape: Caterpillar

Elwin Bachiller a vonósugár kezelőfülkéjén dolgozott és biztosra ment, hogy a játékos kilátását semmi se akadályozza a rakomány mozgatása közben.

Daniel Kamentsky az egyik 3D művészeti tervező, aki a Drake Caterpillar stíluskalauzáért felelős, ezeket fogják felhasználni a későbbi Drake hajóknál is.

Justin Wentz a Caterpillar minden részletén dolgozott, a belső terektől a lakórészeken át a raktérig, jelenleg pedig a parancsnoki modult építi át.

A Caterpillar befejezéséig még hónapok vannak hátra, de ha kész lesz, akkor egy olyan hajó lesz, amit órákig lehet bámulni.

A hét leghasznosabb polgára

A címet ezen a héten Moneyshotnak ítélték oda, aki fémből Star Citizen témájú kitűzőket készített.

AtV Fast Forward

A rovatban a Caterpillar belsejéről láthattunk egy-két képet.

Az eredeti műsor 2016. június 30. napon került adásba.

A fordítás az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.