Around the Verse 3.06

Ismét adásba került az Around the Verse, amelyben hetente egy-egy stúdió számol be az elmúlt időszakban történt fejlesztéseiről.


Bevezető

Chris visszatért Európából, ahol részt vett a GamesComon, majd meglátogatta a manchesteri és frankfurti irodát.

Az RSI weboldalon pedig elérték a másfél millió regisztrált accountot.

Beszámoló – Los Angeles

Josh Herman és Omar Aweidah a tengerészgyalogosok új páncélján dolgozott. A könnyűpáncél több színben készül és már elkészült. A közepes páncél már majdnem kész, ez után pedig a nehézpáncél következik.

Az új testpáncélrendszer teljesen moduláris, az páncél típustól az alapanyagig bezáróan.

Növelni akarják az eszközök, alkotóelemek és egyéb dolgok minőségét, ahogy a karakterek testreszabhatóságát is.

A mérnök- és a design csapat dolgozik a Tárgy Rendszer 2.0-án.

Mark Abent bemutatót tartott arról, hogy az új tárgy-használat – ami a USE gombot cseréli le – hogyan működik. Ehhez egy Super Hornetet használt. Az új rendszerrel a design csapat képes lesz arra, hogy különböző cselekvési lehetőségeket kapcsoljon a tárgyakhoz attól függően, hogy épp hány játékos tartózkodik ott, melyik ülés foglalt, stb.

A Constellation Aquilia fejlesztésén Stephen Hosmer dolgozik. Szét kellett szedni az Andromedát, hogy az Aquilia orrát rá tudják szerelni. Az Aquilia orra félgömb alakú, szemben az Andromeda hegyes orrával. A szétszedést követően könnyebb lesz elkészíteni a további Andromeda változatokat.

AtV Ship Shape: Drake Caterpillar

Elwin Bachiller, Jin, Daniel Kamentsky és Justin Wentz a végső simításokat végzi a Drake Caterpillaron.

Az első nagy, Drake teherszállító hajóként a Caterpillar meghatározta a Drake stílusát, mint ahogy a Starfarer és a Constellation tette azt a saját gyártói tekintetében.

A Caterpillar parancsnoki moduljának orrát átdolgozták, hogy teljesen passzoljon a most véglegesített stílussal.

A Caterpillar hamarosan átkerül a végső design csapathoz, akik befejezik a munkálatokat rajta és átadják a hajót a támogatóknak.

AtV Színfalak mögött: A Technikai Tartalomért Felelős Csapat

A csapat a technikai művészek és technikai animátorok keveréke és az a dolga, hogy támogassa a fejlesztés különböző szintjein elhelyezkedő többi csapatot.

Öt fő fejlesztési terület van: karakterek, arcok, hajók, környezet és animációk.

Matt kedvenc feladata, ha a hajók felrobbanásán dolgozhat. A modelleket különböző darabokra szedi, foglalkozik a törmelékkel, az effektekkel, stb.

Forrest a karakterek technikai művészetéről beszél, ami egy híd a design, a grafikai mérnökök és a karaktertervezők között. Az a feladatuk, hogy a játékos által látott animációk megfelelő részletességgel játszódjanak le a legmagasabb beállítások mellett is.

Vineet a fejeket készíti fel a felhasználásra.

Forrest a karaktertervezőkről beszélt, akik ügyelnek arra, hogy megfelelően jelenjenek meg a dolgok, próbálják kijavítani a hibákat, valamint a fejeken belül foglalkoznak a szemekkel, szájjal, hajjal, és azzal, hogy ezek megfelelően mozogjanak.

Sean elmondta, hogy készült egy új férfi karaktermodell, aminek fejlesztéseket végeztek a kezén.

Közösségi hírek

Péntekig lehet szavazni, hogy az M50, vagy a 350R hajót lehessen megvásárolni a boltban, végül kihirdették a hét leghasznosabb polgárát, aki Citizen 404 és a címet egy új Star Citizen Wiki elkészítésével nyerte el.

Az eredeti műsor 2016. szeptember 08. napon került sor.

A fordítás az INN munkája alapján készült.

Around the Verse 3.06” bejegyzéshez egy hozzászólás

  • 2016-09-09 - 17:15
    Permalink

    Köszi szépen, és pgábornak is köszi szépen a heti fordításait. 🙂

    Tetszik nagyon az az arcszerkesztő, ez is olyan szintű lesz ahogy látom, amilyenre korábban nem nagyon volt példa. Az use gomb leváltására el se tudtam képzelni milyen alternatívában gondolkodnak, tetszik amit összehozott az a kialvatlan szemű szegény programozó. Látszik rajta, hogy az utóbbi hetekben nem sokat aludt. Tisztára mintha a korábbi szoftverfejlesztő cégünk munkatársait látnám. 😀

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.