Around the Verse 3.16

Ismét adásba került az Around the Verse, amelyben hetente egy-egy stúdió számol be az elmúlt időszakban történt fejlesztéseiről.


Bevezető

A 2.6-os verzió Evocati tesztje továbbra is zajlik, de pár napon belül szeretnék elkezdeni a szélesebb tesztelést.

A minőségbiztosítók már ellenőrzik azokat a tartalmakat, amiket a december 16. napon adásba kerülő élő adáson bemutatnak.

Valamint a stúdiók környezetében lakó támogatók csoportjait is szeretnék szorosabban bevonni a tesztelésbe, ezt először Los Angeles környékén teszik meg.

Beszámoló – Austin

Dolgoznak azon, hogy jobb érzés legyen a pilótafülkéből irányítani a hajót, ezért javítják a hajó különböző mozgásaira adott reakciókat, amitől az egész valóságosabbnak tűnik.

Frissítik a Caterpillart, ami ugyanazokat a méreteket használja az üléseknél, mint a Freelancer, így animációkat spórolnak.

Szerkesztik és a játékba ültetik a harci ki- és beszállásokat, amihez lemodellezik a területet, így nagyon pontos mocap felvételekből dolgozhatnak. Az a cél, hogy még idén elkészítsék ezeket az animációkat az összes meglévő és most érkező hajóhoz, majd szeretnének vészhelyzeti kiszállást is, ami még a harci verziónál is gyorsabb.

Chris Smith dolgozik az eredeti Hornet F7C átdolgozásán. A mostani elvárásoknak megfelelő szintre hozzák az eredeti modellt. Készít egy egyedi festésű verziót is, a Wildfire-t. A modellen, a hajó funkcióján nem változtatnak, csak a textúrákat javítják, hogy letisztultabb és szebb legyen. A verziók közös modellt használnak, szóval így mindegyik frissülni fog.

A Wildfire verziót eredetileg Aria Reilly irányította és az ő általa készített egyedi festést viseli.

A pilótafülkét is frissítik, megmarad a stílus, de itt is letisztul majd a megjelenés, a feliratok olvashatóbbak lesznek. Az a cél, hogy mindenhol megtartsák az eredeti stílust.

AtV Színfalak mögött: Squadron 42 animációk

Az animációs csapat nemrég vett fel egy nagy adag általános átvezetést, amiket arra használnak, hogy a karakter elkezdjen használni, vagy abbahagyja a használatát bizonyos tárgyaknak. Ugyanazt az általános átvezetést lehet használni például, amikor a karakter leül a hadihajó étkezőjében az asztalhoz, egy pilótafülkében, vagy egy bár fülkéjében. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen animációt használjanak több különböző objektumnál és ezt az animációt jobban ki tudják dolgozni.

A csapat azon is dolgozik, hogy meghatározza a méretezést a felvehető, használható tárgyakhoz, például egy jegyzettömbhöz.

David Peng dolgozik az indítófedélzet legénységének az animáción és azon, hogy azok reagáljanak a környezetükben történtekre. Ezeknek az animációknak a mérete változtatható lesz, például akkor, ha a Bengalról nagyobb hajókat indítanak.

A hét leghasznosabb polgára

A címet ezen a héten Deadweight és Jumbify nyerte el, egy 3D nyomtatott és egy mézeskalács Caterpillar elkészítéséért.

Az eredeti műsor 2016. december 08. napon került adásba.

A fordítás az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.