Around the Verse 3.18

Ismét adásba került az Around the Verse, amelyben hetente egy-egy stúdió számol be az elmúlt időszakban történt fejlesztéseiről.


Beszámoló – Los Angeles

Készül a felderítő űrruha, különböző típusokkal és testreszabási lehetőségekkel, amelyek előnyökkel és hátrányokkal fognak járni.

Javítanak a választható fejeken és hajakon, már a visszajelzéseket is figyelembe veszik.

A Drake Buccaneer idő közben elért a graybox fázisba. Már elkészült a vadász törzse, a motor, a szárnyak, valamint az első leszállótalp. Most az orrával, a pilótafülkével, és a hátsó leszállótalpakkal foglalkoznak majd, a végső simításokat pedig a graybox fázis elkészültét követően csinálják.

Tovább dolgoznak a Radar-rendszer 2.0 verzióján, ami most már együtt tud működni a Tárgy-rendszer 2.0 verziójával, letisztultabb és picit áttervezett lett.

Tovább dolgoznak a Mega-mapon, azon belül a “tárolók” betöltésén és eltávolításán.

AtV Színfalak mögött: Kalózrajzás

A 2.6-os verzióban bemutatkozott egy izgalmas új játékmód, a Kalózrajzás (Pirate Swarm), amiben különböző fajtájú hajókkal harcolhatunk.

A Kalózrajzás egy fontos tesztelési területe a Star Citizennek, amely lehetővé teszi, hogy új MI viselkedéseket és technológiákat próbáljanak ki.

A Kalózrajzás a Vanduulrajzásból (Vanduul Swarm) nőtte ki magát, de azt akarták, hogy a játékosok más élményt kapjanak általa.

A csapat arra koncentrált, hogy különböző típusú MI-ket hozzon létre a hajó, fegyverkiosztás és kezelőszemélyzet hármasa alapján alkotott csomagokból. Próbálták elérni, hogy kisebb távolságok legyenek a harc során és jobban lehessen a másik mögé kerülni, a másikat üldözni.

A különböző típusok közül az Aurora LN a közelharcos, a 350R a mesterlövész, az M50 a zavaró, a Cutlass a nehéztüzérség, a Gladiator a büntető, a Constellation pedig a csatahajó.

Javítottak az MI-k utánégető kezelés technikáján, ami része a viselkedésüknek.

A Subsumotion rendszer (MI-ket irányító, átfogó rendszer) célja az, hogy az MI-k tevékenységek alapján működjenek, tehát munkát próbáljanak szerezni, stb.

A 2.6.1-ban az Ászokra, avagy a legjobb kalóz pilótákra koncentrálnak, akik túlhúzott fegyvereket és hajókat irányítanak és így a Kalózrajzás még nagyobb kihívás lesz.

A kalózhajók alap festése a bíbor és a fekete színeket használja, ami nem csak erőszakos külsőt kölcsönöz nekik, de könnyebb lesz kiszúrni azokat a többi hajó közül.

A Caterpillar kalóz festése tartalmaz egy kalóz emblémát a szárnyon, valamint egyéb festéseket, sok alkatrész pedig feketére van festve, amitől rejtőzködő érzést, látványt nyújt.

Az eredeti műsor 2017. január 19. napon került adásba.

A fordítás a RELAY munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.