Around the ‘Verse – 38. rész

Minden csütörtökön adásba kerül az Around the ‘Verse, mely műsor keretein belül Sandi Gardiner és Ben Lesnick vezetésével járhatjuk be mi minden történt a héten a ‘verzum körül. Amellett, hogy további hírekkel szolgálnak a játékról, a harmincnyolcadik részben helyet kapott egy interjú James Wrighttal, és egy újabb rész a Sandi Repülő Iskolájából.

Az 38. rész tartalma:

 
 

 

EMPIRE REPORT

Empire Report 2

Valóban felfedeztek egy új ugrópontot a naprendszerbe? Vajon fizetni fog érte az UEE?

Egy új tanulmány szerint, előnyökkel járhat, ha az űrben neveli fel gyermekét.

Igaz, hogy visszatér a Spectrum show?

AROUND THE ‘VERSE

AtV3801

Elkezdődött a Vanguard koncepciós vásár. Ez a hajó a második világháborús dupla motoros vadászok képét idézi, és ezzel ez az első űrhajó ezen a vonalon. Nagyon büszkék rá.

A Vanguardnak és a támogatóknak köszönhetően elérték a 77 milliót.

Az SXSW és a PAX East után sok játékos csatlakozott, ez igazán remek.

Halad a munka az 1.1a-n. Ez nem csak egy kisebb kiegészítés, bekerül a Gladiátor és sok szerveroldali háttérfolyamat. A tutorial az 1.1b-be kerülhet be.

Tömegével játszanak az AC-val. A sok új támogató több petabytenyi adatforgalmat generál.

Változtatnak a Meet the Devs műsoron. Szeretnének sokkal bensőségesebb beszélgetést a fejlesztőkkel. Az új irányvonal szerinti első Meet the Devs Gurmukh-kal lesz.

AtV3801

HÍREK A SPEKTRUMBÓL

AtV3802

Santa Monica-ból jelentkezik Darian Vorlick és Lisa Ohanian az új gyártás koordinátor.

Két friss hír a Gladiatorról: Most azon dolgoznak, hogy repülhető legyen. A tesztanimációk kész vannak. Dolgoznak a torpedókon, melyek egy új lövedékosztályt képviselnek.

Dolgoznak egy Pirate Swarm nevű játékmódon, ahol a Vanduulok helyett kalózokkal hadakozhatunk. A kalózok Hornetet, Mustangot és más emberi hajókat használnak.

AtV3804

Denverből jelentkezik Kedhrin Gonzalez és Travis Day

Új tervezési igazgató csatlakozott hozzájuk a Crytektől és a God of Wartól. Nem csak az FPS és az AC modul készül, hanem a PU és a SQ42 is, így sok megfontolni való az FPS-el kapcsolatban kihat minden másra is.

Működnek a fegyveranimációk, a szórás, a tűzgyorsaság, ilyesmik.

Új játékmód jön az Astro Arenába, a Sata Ball, ami egy antigravitációs foci lesz, és a labdára kell lövöldözni. hamarosan többet tudhatunk meg róla.

Ez egy mókás sportesemény, de segít megtanulni, hogy hogyan működnek a dolgok gravitáció nélkül.

AtV3805

Austinból jelentkezik Jake Ross és Andrew Win a Star Citizen fizikájának és játékmenetének programozói.

Austin és Behaviour dolgozik a Nyx Levsky leszállóterületén. Jelenleg szürkedobozban van a folyamat. A tervek már kész vannak, és most dolgozzák ki a részleteket.

Andrew dolgozik a bányászati szakma prototípusán. Míg folyik a tervezés, a szakma alapjául szolgáló technika már fejlesztés alatt van.

Már működik a raktárkezelő poszt. Van egy felrobbanó aszteroida darab, és az operátor feladata, hogy lelassítsa és bevonzza a darabokat. Ezen felül ki lehet lőni szkennelő rakétákat, melyeket a rájuk szerelt kamerákon át lehet irányítani.

AtV3806

Az Egyesült Királyságból jelentkezik Pete és Dan, két fiatal környezetmodellező.

A Shubin belső területéhez készítenek 3D modelleket.

Ők készítik a kisebb-nagyobb szobákat, folyosókat, és a bárhol elhelyezhető moduláris elemeket. Például minden ajtó egy helyen van, könnyebb összekattintgatni a dolgokat belőlük.

Jelenleg szürkedobozban készítenek modelleket, tehát ez azt jelenti, hogy nincs rajtuk még textúra, ilyesmik. Ha kész vannak hozzáadják a shadereket és hasonlókat. A területek ugyanolyan gyártási fázisokon mennek keresztül, mint a hajók.

Jelenleg egy nagy és egy kis helyiség készletein dolgoznak. A nagy készlete kevésbé részletes, de ezt olyan szerepekre szánják, mint a hangárok. A kisebb készlethez pedig több kis elem készül, mint a folyosók, szűk helyek és hasonlók. A kis helyiségeket el lehet helyezni a nagyobbakban, és minden szépen összeáll.

ELŐFIZETŐI SAROK

AtV3807

Az előfizetői sarok a műsor új szegmense. Az AtV ezen részén át szólítják meg az előfizetőket.

Nemrég egy csomó REC-et adtak át az előfizetőknek, hogy fedezzék vele a tesztelésüket.

Az Imperator előfizető rangúak hozzáférést kapnak az egyedi hajókhoz, ahogy megígérték nekik. A Vanduul hajó elérhető lesz, amint repülhető állapotban van.

Elindítottak egy új fórumtémát, ahol az előfizetői sarokba lehet feltenni kérdéseket.

RYAN ARCHER INTERJÚ JAMES WRIGHTTAL

AtV3808

Ryan Archer: Mi a dolgod itt a CIG-nél?

James Wright: Én vagyok a játék motorjának programozója.

Ryan Archer: Tehát sokat dolgozol a CryEngine háttérfolyamatain?

James Wright: Igen, mondhatni egészen a CryEngine gyomrában. Bevontak a „Nagy Világ” projekt munkálataiba, hogy átalakítsunk egy 16km-es pályák támogatására készült FPS motort, hogy több millió kilométeres pályákat támogasson. Ez egy folyamatos erőfeszítés számunkra.

Ryan Archer: Milyen kihívások vannak a munkádban?

James Wright: Az hogy egy kész motort át kell alakítani, hogy megoldjunk vele egy új problémát, egész más, mint a semmiből építeni fel. Az ember próbálja eldönteni, mi lenne a legjobb megoldás egy olyan technológián belül, ami már ott van.

Ryan Archer: Tehát élvezed a munkát a CryEngine-nel? Tudom, hogy kemény lehet, azok alapján a részletek alapján, amik hozzánk eljutnak, és hogy bosszantó, mert sokszor lefagy.

James Wright: Nagyon érdekes tapasztalat. Akármikor, ha egy nagy kódot olvas az ember, melyre sok játék épült, látja, hogy változott az idők során. Különböző projektek és különböző funkciók lettek beleépítve. Ez az én munkám, hogy fogjak egy kész motort és olyan funkciókat adjak hozzá, melyekre senki sem gondolt, mikor azt készítette.

Ryan Archer: Abszolút. Felvettünk egy rakás embert a frankfurti irodába, akik a CryTeknél dolgoztak. Volt lehetőséged velük dolgozni?

James Wright: Tulajdonképpen sokat dolgozunk együtt. A „Nagy Világ” projekt most kerül ki Frankfurtból. Elsősorban én dolgoztam rajta és egy másik mérnök, de most már egy egész csapatunk van. Közel vagyunk a végéhez, de különösen jó, hogy van gyakorlati szakértelmünk a CryEngine renderelésében, mert sok mindent megváltoztattunk a rendereléssel és a motor fizikájával kapcsolatban.

(Sajnos az egész interjút nem volt időm lefordítani.)

SANDI REPÜLŐISKOLA

 AtV3809

LEZÁRÁS

A műsor másnapján volt a Gladius tesztrepülés utolsó napja. Tudassuk a fórumon a CIG-el, hogy mivel szeretnénk legközelebb repülni!

Szintén másnap érkezik a havi jelentés.

Figyeljük a comm-linket, hogy lássuk, mikor jön az 1.1a. Kész lesz, ha kész lesz. Nem mondják, hogy ezen a héten, vagy akár a jövő héten.

A CIG szeretné, hogy megosszuk a dogfight videóinkat. Lehetőleg 30 másodpercesek legyenek. Van erre egy téma nyitva a fórumon.

Más időpontra került az AtV. Jövő héttől kezdve három órával később kezdődnek, PST idő szerint délben.

SNEAK PEEK

SNEAK PEEK 01

SNEAK PEEK 02

A fordítás az Imperial News Network cikke alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.