Around the Verse – 51. rész

Ismét adásba került az Around the Verse, melyben megtudhatjuk, mi minden történt a héten a ‘verzum körül. Amellett, hogy világszerte további hírek érkeznek a stúdiókból, a műsor különböző szegmensein keresztül nyerhetünk további betekintést a fejlesztők munkáiba.

A műsorban többek közt elhangzott, hogy visszajelzéseket kaptak az utánégetőkről, hogy túl sokat használják a játékosok. Korlátozni fogják, hogy csak 5-10 alkalommal lehessen használni egy percen belül, így a normál hajtóművek használatát kell majd ismét megszoknunk.
Az FPS modul egyik pályáján a Gold Horizionon végeznek finomításokat. Eddig egy központi hely volt, ahol újra lehetett tölteni az energiánkat és lőszereket, de most több ilyen pontot adtak hozzá.
Sok volt a tiszta rálátást biztosító hely az állomáson, ami kedvező volt a mesterlövészek számára. Most viszont több olyan tárgyat helyeztek el, melyek megnehezítik majd a dolgukat, és fedezéket biztosítanak a többi játékos számára.
A Drake Herald első koncepciójában bemutattak szimetrikus és aszimmetrikus elképzeléseket is róla. Végül úgy döntöttek, hogy a hajó szimetrikus lesz, mert ez jobban illeszkedik a gyártó stílusához, és a repülésre is alkalmasabb forma.
Most alakítják ki, hogy valósághűen működjenek a felszerelések rajta, többek közt a leszállótalpak és az antenna. Elég helyet kell szorítani benne az adatmoduloknak, az erőműnek és más technológiáknak, melyekre egy ilyen futárhajónak szüksége van.
Mivel ez egy nagyon szűk hajó, azt szeretnék, hogy mindennek legyen értelme, amit beleépítenek. Nem sok helyünk lesz, hogy helyet foglaljunk egy ülésen, odaférjünk a munkaállomásokhoz vagy a lakórészhez tartozó bútorokhoz.

Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.