Around the Verse – 52. rész

Ismét adásba került az Around the Verse, melyben megtudhatjuk, mi minden történt a héten a ‘verzum körül. Amellett, hogy világszerte további hírek érkeznek a stúdiókból, a műsor különböző szegmensein keresztül nyerhetünk további betekintést a fejlesztők munkáiba.

A műsorban többek közt elhangzott, hogy mostantól minden héten jelentést készítenek az FPS modul állapotáról, amiben részletezik a hátráltató tényezőket és technikai akadályokat.
Hamarosan jön az AC 1.1.5-ös frissítés melyben átadják mindazt a sok tartalmat, amin az elmúl két hónapban dolgoztak.
Chris Robert hamarosan visszatér Santa Monicába, egy rövid látogatás után, amit a Foundry 42-nél tesz Frankfurtban. Emellett megtudtuk, hogy a német iroda új helyre fog költözni.
A mesterlövész energiapuskának lesz egy olyan tulajdonsága, hogy minél tovább tartjuk lenyomva a tűz gombot, annál erősebb töltetet lő ki. Tehát a kockázattal együtt nő a hatékonyság is.
Próbálják kitalálni, hogy hogyan jelezzék melyik irányból ért találat minket. Egy normál FPS-ben ezt a képernyőre teszik, de az SC-ben nem mindig lesz rajtunk sisak, amin megjelenik a HUD, ezért ilyen esetben nem lenne értelme ennek a megoldásnak.
Előkészítik a munkát a következő leszállóhely megalkotásához. Három bolygó közül válogatnak, a Hurston, a Crusader és a Microtech között, melyek mind a Stanton rendszerben vannak. Ez a rendszer lesz valószínűleg az évvégére beígért PU Alfa helyszíne is.
Bemutatták a hajók komponenseinek rendszerét, miszerint négy fő méretosztály lesz, kicsi, közepes, nagy és kapitális. Ezek alapján egy Hornetbe egy kicsi elem szerelhető be, egy constellationbe egy közepes, és Starfarerbe egy nehéz, és egy Idrisbe egy kapitális méretű eszköz kerülhet.
Egy hajón több azonos szerepet betöltő rendszernek lesz hely, melyek így sokkal kisebbek lehettek, és kombinálásukkal szépen testreszabhatóvá válik a hajónk. Például egy Horneten több generátor lehet a korábbi egy darab S3-as méretű helyett.

Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.