Around the Verse – 53. rész

Újabb Around the Verse epizód került adásba, melyből sok érdekességet megtudhattunk az FPS modul részleteiről. Emellett terítékre került a Merlin műszerfala és betekintést kaptunk az új sebzésrendszerbe is.


Először is az Illfonictól kaptunk fontosabb híreket, például, hogy a csalinak használható hologramok ugyanabban az állapotban kerülnek elhelyezésre, amiben mi voltunk, mikor letettük őket. Ha találat éri őket, akkor egy vibrálás jön elő rajtuk, melyből kiderül, hogy nem egy játékost ért találat.
A gránátokat és egyéb eszközöket nem a hagyományos módon válthatjuk majd a fegyver helyére, hanem egy gyors mozdulat során egyszerűen aktiváljuk őket, ezzel időt spórolhatunk meg és sokkal  valósághűbb lesz a katonák mozgása. Ezen felül lesz rá lehetőségünk, hogy a gránát kibiztosítása után ne dobjuk el azonnal, így időzíthetjük, hogy akár már a levegőben is felrobbanjon. Ezzel  azonban azt a kockáztatjuk, hogy ha túl sokáig tartjuk magunknál, akkor a kezünkben aktiválódhat, illetve ha találat ér minket, akkor elejthetjük, és alattunk robban fel.
A belső tesztes során túl erősnek bizonyult az elektromos shotgun. Ezen úgy finomítottak, hogy ritkábban lehet majd lőni vele. Új animációkat adtak két lövés közé, és egy jelzést is fogunk hallani, ha újra készen áll a tüzelésre a fegyver.

01

A műsor további részében Zane Bien bemutatta a Merlin HUD-ját, melyet úgy alakítottak ki, hogy egy sportkocsi stílusát tükrözze, ahogy maga a Merlin is egy ilyen autó mintájára készült.
A Ship Shapeben Lisa Ohanian tartott beszámolót az új sérülésrendszerről. Különböző UV rétegeket használnak, külön a festésre és feliratokra és külön arra, hogy felvigyék a sérüléseket a hajók burkolatára. Ezen felül lesz egy harmadik réteg is, ami azt határozza meg, hogy a hajó mely része milyen ellenálló lesz a találatokkal szemben, így más vizuális effektek kísérik majd a különböző pontokat ért találatokat.

02

Végezetül bejelentették, hogy hamarosan megérkezik az online boltba a Merlin, mely a legolcsóbb hajóként 20 dollárba fog kerülni. Zárásként pedig a szokásos Sneak Peakben egy kórházi szoba lenyűgöző koncepciós rajzát tárták elénk.

Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.