Around the Verse – 54. rész

Ez eheti Around the Versben a megszokott helyzetjelentések mellett ismét betekintést kaptunk az FPS munkálataiba, és hogy hogyan haladnak a szociális modul elkészítésével. Ezen kívül bemutatták az újratervezett Constellationt, és láthattunk pár jelenetet a Merlinről repülés közben.


Az eljövendő modulok fejlesztése előtt midnenképp érdemes megemlíteni, hogy kikerült a PTU-ra az 1.1.5-ös frissítés, melyben sok egyéb változtatás mellett állítottak a fegyverek és rakéták sebzésén, és a hajók életerején.
Az FPS munkálatai között szó esett a tervezett gyakorló módról, melynek most az újjáéledési pontjait állították be, hogy a lehető legtávolabb kerüljünk az ellenséges játékosoktól. Emellett igazítottak a fegyverek irányzékain, hogy jobb rálátásunk legyen a célpontra.

Att4_ghostsight01

A múltheti szavazást pedig, hogy milyen célgömb kerüljön az ATT-4-es puskára a Ghost Sight nyerte meg, de ne feledjük el, hogy minden fegyver moduláris lesz, ezért bármikor átalakíthatjuk őket, akár a megszavazott irányzékot is kicserélhetjük majd egy általunk jobban kedvelt darabra.

02

Austinban nem feledkeztek meg a szociális modulról sem, és elkészítették a majdan elsőként bejárható város, az ArcCorp lakosainak emoteanimációit. A Behaviour grafikusai végeztek az utolsó simításokkal leszállóterületeken, és mindezek mellett folyik a munka az öltözetek elkészítésén, és most a Terrai divatnak megfelelő alkalmi ruhákat készítenek. A játékban mi majd a Kasaba outletben vásárolhatunk, ha meg szeretnénk változtatni a hétköznapi viseletünket.

Image2

Végül pedig érdemes említést tenni a Constellation átdolgozásáról, melybe másodszor engedtek betekintést. Ezalkalommal a hajó külsejéről is kaptunk képeket, bár itt nem történt különösebb változtatás rajta, a belsejét viszont átalakították, és négy részre osztották, mely szekciókat válaszfalakkal tagoltak szét, így a lakórész most már el lesz szigetelve a hídtól. Több hajó átalakítására azért van szükség, hogy feljavítsák őket a később készült hajók színvonalára, és beléjük építsék a moduláris rendszert, mely elkészültével nemcsak nekünk adják meg a lehetőséget, hogy a játékon belül könnyen készíthessünk új hajókat, hanem nekik is egyszerűbb lesz megalkotni az alapváltozat után a variánsokat.

A cikk az Imperial News Network munkája alapján készült.
Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.