Around the Verse – 56. rész

Ismét adásba került az Around the Verse, melyet egy új videóval nyitottak a Gamescom legjobb pillanatairól, utána pedig az irodák megosztották velünk mi mindenen dolgoznak most a rendezvényt követően.


Az eheti Around the Verse epizódot Ben egyedül vezette, Sandi ugyanis egy eltitkolt kiküldetésen van az Egyesült Királyságban. A műsor elején bemutattak egy videót a Gamescom legjobb pillanataiból. Azoknak is érdemes megnézni, akik látták az egész előadást, mert olyan pillanatokat is mutatnak benne, amiket még nem láthattunk. A videót 2 perc 44 másodpercnél tekinthetitek meg ezen a hivatkozáson keresztül.
A Gamescomról visszatérve Santa Monicában a Heraldon és a Vanguard variánsokon dolgoznak, emellett az AC2.0-ra koncentrálnak és az ahhoz kellő GOST rendszerre. Austinban az FPS fedezékrendszerét csiszolgatják. Ha odamegyünk egy tárgy mögé, akkor amint közel érünk azt fedezéknek fogja érzékelni a játék, és a karakter beáll mögé. Ezek után ha megnyomjuk a célzást, akkor kinézhetünk mögüle. Ezen kívül a gyártók stílusirányai alapján újradolgozzák a kézifegyvereket. Austinban a szociális modulon dolgoznak, az emoteokon, a chaten, az UI-n, emellett pedig folyamatosan javítják a hibákat. Pete Mackay a nyersanyaglistán dolgozik, összeállít egy Star Citizen periódusos táblát. A legtöbb elemet a valóságból veszi, de kicsit átszervezi őket, hogy értelmet kapjanak a játék szempontjából. A fejlesztőket utolsó állomásként Angliából jelentkeztek, ahonnan csak pár apróságot osztottak meg velünk a Gamescomon látottakkal kapcsolatban. A kvantumugrás effektje még nem végleges, de a Constellation felrobbanása igazán látványosra sikerült szerintük, nagyon büszkék rá.
A műsor közepén a csapat hozzászólásait hallgathattuk meg, amikor is a színfalak mögötti információkat osztották meg velünk pár gondolatban. Ezt követően az előfizetői sarokban bejelentették, hogy a rendszeres támogatók egy Starfarer modellt kaptak, és átadták nekik tesztelésre a Scythe-ot.

A Ship Shapeben Lisa Ohanian a GOST rendszerről tartott beszámolót. Ebben a rendszerben minden elem az állapota szerint van benne, például egy leszállótalpnak van behúzott, nyitódó és kinyitott állása. Tehát ha megnyomunk egy bizonyos gombot, amivel mozgásba hozzuk a leszállótalpat, akkor az újbóli megnyomása nem okoz majd fennakadást, amíg teljesen le nem nyílt. Ugyancsak eszerint a rendszer szerint ha egy zárt ajtóval állunk szemben, akkor az csak akkor vált nyitott állapotra, ha a GOST érzékeli, hogy nálunk van a kulcs. Ellenkező esetben nem nyílik ki, és ha többször próbálkozunk, akár elromlott állapotot is kaphat az ajtó. A nemrég bemutatott többszemélyes hajók demójában is a GOST rendszer működését láthattuk, amikor visszaállították az elhagyatott Tali energiáját. Ahogy működésbe léptek a rendszerek, elkezdtek szivárogni a gázok a csövekből, vibrálni kezdtek a fények, ezt mind a GOST végezte.
A műsor lezárásaként pedig Ben emlékzetett minket, hogy 49,78 Euróért előrendelhető az új Star Citizenes felsőrész, és a Voyager Directben pedig 5000 UEC-ért a Gamescom 2945-ös kupa. Búcsúzóul a Sneek Peakben egy ruhatervet mutattak be. A képen egy divatos öltözetű férfit láthattunk szabadidőruhában, mobiGlas-szal a karján, fején pedig a hozzá tartozó szemüveget viselte.

 

A cikk az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.