Around the Verse – 57. rész

Az eheti Around the Verseben az eljövendő hajók és variánsok ütemezése mellett, az FPS mesterlövészpuskájának fejlesztése is előkerült, és Jeremiah Lee részletesen beszámolt az öltözetek készítéséről.


Az 57. epizód idejére Sadi és Chris is visszatért az Egyesült Királyságból. Chris további munkákat végzett a mozgásrögzítésen, utána pedig egy inteles prezentáción vett részt. Rengetegen csatlakoztak a Gamescom után az ingyenes hét keretében a játékhoz, ami még mindig tart, és csak jövőhét hétfőn ér véget. Az augusztusra ígért szociális modult is át fogják adni, de első körben csak pár ezer ember férhet majd hozzá, akik beregisztráltak a PTU-ra.
Santa Monicában készülnek a CitizenConra, és ekkora már stabilan szeretnék látni az AC 2.0-át. Emellett azon dolgoznak, hogy minél előbb elkészüljön a Herald, de a többi hajó menetrendjét is szeretnék kitűzni, hogy készülhessenek róluk a grafikák és az egyéb technikai munkák.
A z Illfonicnál tovább csiszolgatják az FPS modult. Több változtatást is végeztek a mesterlövészpuskán, és állítanak a visszarúgáson, ami túl nagynak bizonyult, mikor a távcsövön át céloztak vele. Különböző szintek szerint állítható lesz a ráközelítés mértéke, és az energiafegyverek egy-egy lövésre való feltöltése, akár tönkre is teheti a fegyvert, ha túl sokáig húzzuk fel. A fedezékrendszerben elkészítették, hogy kibújva már csípőből is lehet tüzelni, és az új csontváznak megfelelően átpozícionálták a fegyvertartást.
Austinban a SQ42-ben megjelenő fontosabb karakterek egyedi csontvázán dolgoztak, és elkezdték készíteni a Microtech leszállóterületét.
Az irodák beszámolói közül végül Angliában a Gamescomon végzett munkákról beszéltek, hogy ők készítették a kvantummeghajtás effektjét, ott oldották meg a nagy számban mozgó aszteroidák kérdését, és a többszemélyes hajók sebzésrendszerének kidolgozásáért is ők feleltek.

Jeremiah Lee James Pugh interjújában elmesélte, hogy a Shubin bányászok űrruháin dolgozik. Ezek a munkások fogják űrséta alatt kinyerni az aszteroidákból a nyersanyagokat, ehhez pedig egy speciális képességekkel rendelkező és egyedi kinézetű öltözetet kapnak majd. Szintén részt vett a UEE katonák egyenruháinak és szkafandereinek megalkotásában, alkotott pár kezdetleges koncepciót a SQ42 hőseiről, és készített pár terrai szenátort és hajviseletet is.
Omar Aweidah a sisakok készítéséről tartott egy beszámolót, Lisa Ohanian a Ship Shapeben pedig a hajók ütemtervéről beszélt. Alyssával, Bennel és Sandivel együtt azon fognak dolgozni, hogy kéthetente új anyagot adjanak ki, és elkészüljenek az elkövetkezendő tizennyolc hónap tervezett megjelenéseivel.
Végezetül bejelentették, hogy jövőhét pénteken kezdik adagolni a hajóvariánsokat, és első körben mindjárt kétféle Vanguardot mutatnak majd be. A műsort lezáró Sneak Peekben pedig az egyik ilyen változatba kaptunk egy kisebb betekintést.

 

A cikk az INN munkája alapján készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.