Banu Defender – Hajóvásár

Bemutatták a második Banu hajót, a Banu Defendert, a két vadászt.


A Banu Protektorátusban a kereskedőkről köztudott, hogy az értékes árujukat magukkal hordozzák a kereskedőhajójukban, amely bár hatalmas térrel rendelkezik a rakomány számára, nincs felszerelve olyan fegyverekkel, amivel a támadok hordáit visszaverhetnék.

Így született meg a többszemélyes vadász, a Banu Defender, amely több néptől kölcsönzött technikákból lett összeollózva, így a Xi’An meghajtó mellett találunk rajta Tevarin pajzsot és négy Singe tachyon ágyút. A hajó kis raktérrel és szerény szállástérrel van ellátva, valamint biztosított a hajó alkatrészeinek könnyű elérése. A Defender a nevéről kapta a szerepet, ez a hajó képviseli a védelem első vonalát.

A fentiek miatt válik a Defender a Marchantman tökéletes társává, az egyik végzi a szállítómunka jelentős részét, a másik pedig megvédi őt a kegyetlen harcok során. Minden Banu kereskedő tisztában van vele, hogy az a védelembe fektetett pénz az életet jelenti.

2017. május 01. napjáig van lehetőségünk megvásárolni a Banu Defendert és a Banu Merchantmant külön, vagy akár csomagban is.

A hajó oldala ide kattintva érhető el.

A cikkben említett csomagokat ide kattintva érhetitek el (A warbond verzió azért olcsóbb, mert ott a korábban vásárolt hajó eladásából származó store credit nem használható fel, az összeg 100%-át új befizetésből kell megoldani.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.