Befutott az 1.1.6a frissítés

Csütörtökön a CIG ismét leállította a szervereket egy órára és kiadtak egy gyors javítást. A frissítés nem tartalmaz új funkciókat, de jó pár hibától megszabadít minket, köztük a sérült felhasználói fiók esetétől.


Az 1.1.6a-ban változtattak a versenypályákban a hajók kiindulópontjain. Korábban a hajók szorosan egymás után sorakoztak, így az elrajtoláskor sok volt az ütközés, most viszont más magasságokba kerültek és szellősebben helyezték el egymáshoz képest az indulókat.
Növelték a Gladius szárnyainak masszívságát, és a Wrath Plasma Cannon tűzgyorsaságát. Az Arena Commanderben kijavították, hogy a játékok közepén ne rakjon be új játékost a matchmakeing rendszer, azt hogy a negyedik játékos ne egy külön instancebe kerüljön, és több összeomlásnak is elejét vették a többjátékos mérkőzések alatt.
Az önmegsemmisítés büntetése mostantól nem kerül rá a sima halálesetre, és a kezelőfelület ki fogja írni, hogy mivel jár, ha saját magunk pusztítjuk el a hajónkat. Újjáéledés után most már attól sem kell tartanunk, hogy a játékos sisakja elkezd magától rezegni, és a Merlinbe sem kerülhetünk be úgy, hogy állunk a hajóban.
Azon is változtattak, hogy a Vanduul hajók fegyverei nem melegedtek túl, [Én magam a tesztek során azt hittem ez egy kellemes velejárója a Vanduul technológiának, ha egyszer már pillanatok alatt felmelegszik a fegyver, legalább nem romik el, de úgy látszik ez nem volt szándékos]. A baloldali plazmaágyú sem hátrafelé néz ezentúl, és azt is megoldották, hogy a Glaive műszerfalának minden eleme betöltődjön ha beszálltunk a hajóba.
A Cutlass korábban nem töltötte újra elég gyorsan az utánégető üzemanyag tartályát, ennek hatvan másodperc alatt most már meg kell történnie. Az aszteroida hangárban mostantól akkor is megjelennek a kőfalak a távoli bal és jobb oldalon, ha nem tettünk hajót az ezekhez közeli leszállóterületre.
A teljes jelentésért látogassatok el az RSI oldalára.

Befutott az 1.1.6a frissítés” bejegyzéshez egy hozzászólás

  • 2015-08-15 - 18:28
    Permalink

    Ennek ellenére nekem még mindig nem indul el a játék. CIG logó, teljes képernyős feketeség aztán ablakos feketeség és itt megáll és vár. Közben StarCitizen.exe cpu kihasználása 50% (azaz négy magból kettőt csúcsún hajt). Némelyik próbálkozásokkor legalább az egér a fekete ablakban CryEngine-es zöldre vált, de ez se mindig.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.