Bishop Talk – 001

A Star Citizen világában időről-időre feltűnnek érdekességek, újdonságok, amik egy teljes hírt nem töltenek ki. Az ilyen rövid hírekről Bishop admirális számol be nekünk.


ArcCorp Városfejlesztési Osztály

A Star Citizen Alpha 2.5-ös verziójában kisebb fejlődést fogunk tapasztalni az ArcCorp területén: élénkebb színeket, sűrűbb, több épületet megjelenítő városképet és nagyvárosiasabb érzést fogunk kapni.

A képre kattintva több képet is megnézhettek a témában.

Anvil Terrapin

A Drake Buccaneernél használt módszerrel mutattak be egy új hajót, az Anvil Terrapint. A hajóhoz leírás még nem érkezett, egyelőre csak a tervezési szakaszban készült képet rakták ki az oldalra.

Ursa terepjáró

Végül a megújult, hetente e-mailben küldött hírlevél Sneak Peek rovatában mutattak egy szép képet az Ursa Roverről, ami a Constellation Aquilia tartozéka lesz.

 

 

 

 • 2016-08-19 - 15:02
  Permalink

  Uh, ezek az anvil hajók mind jók. Terepjáró is kurvaszép. Csak nem tudom hova szuszakolják a constellation-ön. Ez inkább carrack tartozék.

  Válasz
 • 2016-08-19 - 15:13
  Permalink

  Conniet láttad már? van neki egy baszottnagy raktere, ahol bőven elfér egy ursa. Amúgy meg az aquila célhajóról volt szó és az ő roverjéről.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.