Drake Buccaneer – Hajóvásár

Az ismert univerzum egyre csak növekszik, de vannak dolgok, amik sosem változnak. Bármid van, nem számít, hogy milyen sok, vagy milyen kevés, mindig lesz valaki, aki el akarja venni azt tőled. Tőled függ, hogy átadod neki, vagy harcolsz érte. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én biztos, hogy harcolni fogok!
– Dosh Mallory, híres határvidéki lakos, 2656

A Drake Interplanetary piacra dobta a legújabb hajóját, egy olcsó, gyors és erős vadászt. Sokak szerint ez a hajó fogja betölteni azt a szerepet, amit a Cutlasstól vártak volna.


A Buccaneerben nincsenek bőr ülések, vagy kényelmes párnák, a ‘Bucc egy harcos, a tervezésnél a manőverezés és a nála nagyobb hajókkal való harc volt a szempont. Ez az erős és kemény vadász a legrosszabb körülmények között is karbantartható, hogy a legénységünket életben tartsa.


A Drake Interplanetary az életre gyártja a hajókat és büszkén mutatja be a Buccaneert, ami a legújabb tagja az egyre növekvő kínálatnak, a hajót minden legálisan működő cégnek ajánlják. Arra tervezték, hogy kiegészítse a Cutlass-Caterpillar rendszert, a fejlesztés során figyelembe vettek rengeteg harcérintkezés utáni jelentést, valamint a pilóták visszajelzéseit. Hogy mit tudtak meg ezekből a kutatásokból? Azt, hogy egy olyan, manőverezhető hajóra van szükség, ami oda tud csapni az ellenfélnek anélkül, hogy a megvásárlása csődbe vinné a vállalkozást.

A Buccaneer mindaz, amit felsoroltunk… és több: a hajót 5 ágyúval és 2 rakétaállvánnyal szállítják. Ha egy ilyen hajó parkol a hangárban, akkor nyugodtan alhatsz abban a tudatban, hogy az értékeid megfelelő biztonságban vannak.

A Drake Buccaneer egy erős vadászgép, amely képes támogatást nyújtani a Cutlassnak és a Caterpillarnak, emellett a tervezés során figyelembe vették azt is, hogy megfelelő hatótávval rendelkezzen ahhoz, hogy egy Heraldot is kísérhessen. A Drake mérnökei a fenti követelményeknek egy együléses, jól manőverezhető, kifejezetten a harcra épített vadásszal tettek eleget. A hajó felszerelése könnyen és gyorsan változtatható, rövid-, vagy hosszú hatótávú támogató feladatokra. A hajót ennek megfelelően főleg a civil rétegnek szánják, választási lehetőségként a Hornet és a Gladius mellé.

A hajó a képekre, vagy IDE kattintva vásárolható meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.