Drake Dragonfly – Hajóvásár

A legfontosabb dolog, hogy kötődj a járművedhez. A hajód a barátod, a családod kell, hogy legyen. Miért bíznád az életedet valamire, amit nem szeretsz? – Kyle Valentino, a Magányos Szívek Dragonfly Klub alapítója


 

A Drake Dragonfly


Hová mehetsz a Draka Dragonfly hátán? A Terrán vagy. Nézd ki bármelyik pontot a horizonton. Egy fenyegető hegyet, egy távoli, idegen óceánt, egy távoli megapoliszt. Pillanatokon belül ott leszel. Most Port Olisaron vagy. Válassz ki egy pontot bárhol, az űrben. Egy izzó csillagot, egy elhagyatott holdat, egy veszélyes aszteroidát. A Dragonfly, a Drake első, ultrakönnyű repülője elvisz téged oda és azon túl!

A Drake Interplanetary szeretne olyan hajókat építeni, ami megfelel az életmódodnak. A Dragonfly egy újabb lépés a fenti cél felé és egy új életet teremt a hajó körül. Összecsukva kis helyen is elfér és akár az űrben, akár a földön képes közlekedni, a 2947-ben megjelent Dragonfly megváltoztatja azt, ahogy a hajókra gondolunk.

A tartós és olcsó Dragonfly repülhet magányosan, párban, vagy akár egy intergalaktikus motoros banda tagjaként. Mint a többi Drake hajó, a Dragonfly is úgy lett megtervezve, hogy könnyedén együtt dolgozzon más hajókkal. Gondoljunk például egy Caterpillarra, amely három Dragonfly-t szállít és támogatást nyújt egy Cutlass Red orvosi hajónak vagy erős ágyútűz alá vesz egy hatalmas szállítóhajót. Ez mind lehetséges az új Drake hajóval.

Az új Dragonfly most kizárólag az előrendelőknek elérhető exkluzív sárga színben. Más lehetőség is van a vásárlásra, például az “Csapassuk együtt” csomag, amely egy limitált sárga és egy sima fekete modellt tartalmaz. Akár arra vágysz, hogy egy sziklás bolygón száguldozz, miközben a hajadat borzolja a szél, akár arra, hogy úgy fedezd fel a galaxist, hogy az űrruhádon kívül nem választ el más a hatalmas ürességtől, a Dragonfly készen áll.

A Drake Dragonfly célja, hogy még a Merlinnél és az Archimedes-nél is könnyebb kiegészítő hajót biztosítson számunkra. A Dragonfly kisebb és kétségtelenül egyszerűbb, de a képessége, hogy az űrben és a bolygón is használhatjuk, egyedivé teszi. (Fontos tudni, hogy a hajó nem lesz képes önmagában belépni a légkörbe, vagy elhagyni azt, a bolygóra szállítást egy nagyobb hajó segítségével kell megoldani)

Amikor először elképzelték a Dragonflyt, akkor egy bandányi kalózra gondoltak, akik egy Caterpillarból rajzottak ki, hogy elfogjanak egy konvojt. A Dragonfly olyan olcsó és elterjedt, hogy ez a megfelelő választás egy zavaros bevételű kalózbandának, vagy az olyan csoportoknak, akik a biztonsági előírásokra nem sokat adnak. Óvakodjatok az olyan fedélzetmesterektől, akik a Dragonfly-ra osztanak be titeket, valószínűleg öngyilkos küldetésre küldenek.

Ebből az elképzelésből kiindulva ismerték fel, hogy a Dragonfly nem is annyira egy hajó, mint egy szükséges eszköz, egy intergalaktukis bicska, ami elég kicsi, elég manőverezhető, hogy eljusson olyan szűk helyekre, ahová más hajóval nem mernénk menni. A képességével, hogy a bolygófelszíneken is repülhet, a Dragonfly nem csak a kalózok eszköze lett. Ezzel hasznossá vált a felfedezőknek, akik ezzel nagy területet bejárhatnak, de bárki másnak, akik valamit gyorsan át akarnak mozgatni egyik helyről a másikra.

Hogy mennyire élvezetes a Dragonfly? Azt hamarabb meg fogjuk tudni, mint gondolnánk. A Star Citizen fejlesztői már elkezdték összerakni a hajót a játékon belül, mivel ők is izgatottak, hogy ilyen szabadon fedezzék fel a vidéket. Kövessétek a kommunikációs csatornákat az állapotáról szóló hírekért. Remélik, hogy a “különböző” tervek között mindenki megtalálja a számítását és már alig várják, hogy mindenki száguldozzon a kijelölt útvonalakon.

A Drake legkisebb hajója nem az egyetlen, amely a gyárakban van. A család legnagyobb tagján is folynak a munkálatok. A Cloud Imperium mérnökei, tervezői és művészei ezekben a percekben is dolgoznak azon, hogy a Caterpillart a játékon belül megépítsék. Mivel a Dragonfly-t a Caterpillar kiegészítésének szánják, ezért a Caterpillarról is láthatunk pár új képet.

Mint minden Drake hajónak, a Caterpillarnak is az alkotóelemiben van a túlélés. A hajó modulos felépítése tökéletessé teszi a hajót a páncélozott szállítójárműtől kezdve a hatékony kutató és mentő feladatok elvégzéséig mindenre. Ha pedig összeáll a Caterpillar és a 2947 Dragonfly, akkor még egy feladatra alkalmas lesz: minihordozó lesz belőle. Így igaz, a Caterpillar képes lesz Dragonfly hajókat indítani, közvetlenül a rakteréből, hogy a védelemben segítsenek, vagy hogy kiváló felderítő munkát végezzenek.

A Drake Dragonfly a következő linkeken vásárolható meg:
1 db Drake Dragonfly – fekete színű
1 db Drake Dragonfly – sárga színű (limitált)
2 db Drake Dragonfly – 1-1 sárga és fekete színű
1 db Drake Caterpillar és 2 db Drake Dragonfly – 1-1 sárga és fekete színű
1 db Drake Caterpillar

Az eredeti cikk 2016. június 17. napon került adásba.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.