Elérte a nyilvános tesztuniverzumot az 1.1.6-os frissítés

A CIG gőzerővel halad, és újabb frissítés közeledik felénk, de egyelőre csak a korai verziók tesztelői próbálhatják majd ki. Az 1.1.6-os frissítés elérhető mindazok számára, akik regisztráltak a nyilvános tesztuniverzumra.


Először is fejlesztették a játék indításakor megjelenő kezdőképernyőt, melyet ezúttal a kész frissítésben is eljuttatnak majd mindenkihez. A 2.3-as launcher változásai között lesz egy beállítások menü, és egy gomb, amivel ellenőrizhetjük majd az összes fájlunkat. Ezen kívül be tudjuk majd állítani, a legnagyobb letöltési sebességet is, és egyszerre jelentkezhetünk be innen a PTU-ba és az elő szerverekre is, bár a váltás igénybe vehet néhány percet. Továbbá kijavítottak egy hibát a hanglejátszásban, akinél továbbra is jelentkezik a probléma az törölje a hibaüzenetben szereplő audiofájlt!

Vanduul Scythe

A játékban is lehet változásokra számítani. Mostantól legalább négy játékos kell majd, hogy elinduljon egy Squadron Battle, Capture the Core vagy Battle Royale mérkőzés. Az utóbbi esetében növelték a játék végéhez szükséges pontszámot 15 000-ről 30 000-re, míg a Squadron Battle esetében csökkentették 100 000-ről 75 000-re. Minden többjátékos módhoz hozzáadták a “Ready Up” funkciót, ami a pilótafülkében jelenik majd meg a meccs kezdete előtt. Mindemellett csökkentették a hajók után járó pontokat is, mert túl soknak vélték az eddig kiosztottakat.
Az egymás elleni mérkőzéseken kívül az NPC-k elleni küzdelmeken is változások történtek. Rengeteg mindent átalakítottak a Vanduulok mesterséges intelligenciáján, ami miatt ügyesebbek lesznek, és hosszabb csatákra lehet majd számítani, ráadásul növelték a pajzsukat és a páncélzatukat is. Nemcsak, hogy nehezebb dolgunk lesz egy-egy vadász ellen, de ha többen vonulunk csatába, legalább hárman vagy négyen, akkor az eddiginél több Vanduul szál majd szembe velünk.

Aki mielőbb szeretné kipróbálni, és vállalná az esetleges hibákkal járó macerát is, az itt regisztrálhat.

Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.