Epistulam a Liberum Arbitrium

Mindannyian tudjuk, hogy a Roberts Space Industries rendelkezik  az univerzum legkiterjedtebb és legkifinomultabb antennahálózatával (egyedüli riválisa talán a UEE Galaktikus Biztonsági Ügynökségéhez [GSA] tartozó rendszer lehet, de ennek működéséről és műszaki részleteiről a 2901. október 26-án elfogadott CITIZEN rendelkezés [CITIZEN Act] értelmében semmilyen adatot nem hoz nyilvánosságra a UEE). Ennek ellenére még így is akad olyan kósza rádiójel-sorozat, amelyet nem gyűjtenek be az RSI több száz tonnás érzékelőkomplexumai, némelyikről azonban a kisebb független állomások segítségével be tudunk számolni.

Nos, a következő üzenet még ebből a kategóriából is kilóg. Igaz ugyan, hogy ezt is egy független állomás fogta be, azonban semmilyen általunk ismert dekódolási technikával sem sikerült értelmeznünk. (Figyelem, nem azt írtuk, hogy általunk ismert és központilag engedélyezett technikával!)

Így a legtöbb, amit tehetünk hogy a nyers adatfolyamot osztjuk meg veletek és bízunk benne, hogy akinek szól az üzenet, ahhoz eljut. (Meg persze abban is bízunk, hogy nem egy kalóztámadást szervezését segítjük ezzel a lépésünkkel.)

Az üzenetet [itt] érhetitek el.

decrypt

Epistulam a Liberum Arbitrium” bejegyzéshez egy hozzászólás

  • 2014-04-08 - 18:42
    Permalink

    Nagyon ötletes cikk lett! 🙂 Ezért megérte várni 🙂

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.