Fejlesztői válaszok #3

Sziasztok, ezúttal a Star Citizen egyjátékos kampányáról, a Squadron 42-ről lesz egy-két infómorzsa, egyenesen a készítőktől:

– A Squadron 42 és a persistent universe AI-je nagyrészt meg fog egyezni.
– Lehetőség lesz manuálisan landolni a Bengal Carrieren.
– A játék alatt a töltési időt a minimálisra igyekeznek csökkenteni, a töltés nagyja a háttérben fog zajlani.
– A Squadron 42-ből nem lesz beta, a Star Citizenes alfa/beta tapasztalatok alapján fogják a játékot csiszolni, hogy a megjelenés pillanatában egy tökéletes, hibamentes játékot kapjunk.
– Lehetőség lesz ugyanazzal a karakterrel többször végigvinni a sztorit, de a Star Citizen univerzumára csak az első végigjátszás lesz csak hatással, később „javítani” nem lehet, ahhoz új karakterre lesz szükség.
– Előfordulhat, hogy a küldetések „rossz kimenetele” miatt a játékos meghal, lefokozzák, letartóztatják, de lesz lehetőség arra, hogy a küldetést újra játsszuk, ha nem tetszik ez a kimenetel.
– A manuális fel és leszállási manőverek mellett, ezeket elvégeztethetjük az automata pilótával is.
– Valószínűleg lesz „ironman” mód, vagyis ha meghalsz, nincs visszatöltési lehetőség, ha így teljesíted a kampányt, külön érmet fogsz érte kapni.
– Az átvezető videók a játék motorjával készülnek, egy részük FPS nézetben zajlik, ahol pedig a történet megköveteli, ott külső nézet lesz.
– A játék indításakor választhatsz, hogy a Squadron 42-vel vagy a persistent universe-zel szeretnél-e kezdeni. Ha a PU-t választod, később is végigjátszhatod a kampányt, de akkor már a kampányért kapott jutalmakat nem viheted vissza a PU-be. Ha a jutalmakat át szeretnéd vinni, akkor a Squadron 42-vel kell kezdened.

Forrás mint mindig, az Ask a Dev fórum.

 • 2014-03-02 - 09:03
  Permalink

  thx ezekért (még egy helyesírás-ellenőrzőt ráereszthetnél)

  Válasz
 • 2014-03-02 - 22:46
  Permalink

  Egy küldetést csak a S42-ben lehet újra játszani, ugye? Mert ha jól tudom az SC-ben is lesznek küldetések, amik egyediek lesznek. Ha megoldom “Gipsz Jakab” NPC-t, akkor Gipsz Jakab meg marad halva lennie 🙂 és mások csak Gipsz Jánost ölhetik meg abban a küldetésben, aki Gipsz Jakab leszármazottja. Ezzel eléggé szembe menne, ha nem sikerül megölni én újraéledek és megölöm másodjára 🙂

  Válasz
  • 2014-03-03 - 05:50
   Permalink

   Az SC-ben nem tudom hogyan lesz ez megoldva, amire te gondolsz, azok a “named” bossok, ők egyediek lesznek, az nem jelenti azt, hogy nem lesz x+1 ugyanolyan küldetés, hogy “x rendszer y bolygójának z aszteroidamezőjében egy tucat kalóz tanyázik, vess véget az életüknek!”

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.