GC: Beszerezhető a Vanduul Scythe nagytestvére, a Glaive

Az Arena Commander játékosai mostantól kibérelhetik a Vanduul Glaivet, de ki is kell érdemelniük rá a jogot, méghozzá azzal, hogy le kell győzniük az új 1.1.6-os verzióban a továbbfejlesztett Vanduulokat.


Ha nyilvános játszmában, vagy saját csapattal túljutottunk a Vanduul Swarm mind a tizennyolc hullámán, megjelenik számunkra az online boltban a Glaive. A hajóból mindössze 1000 darabot bocsájtanak eladásra, nem kevesebb, mint 350 dolláros áron, ami adóval együtt körülbelül százhuszonötezer forintot jelent.
Azok akik eme elképesztő összeg láttán, már most bezárnák az oldalt, várjanak! Ugyanis lehetőségünk akad a hajó kibérlésére is, amihez nem kell mást tennünk, mint 35000 REC pontot gyűjtenünk az Arena Commanderben. Összehasonlításképp ez nemsokkal több, mint az eddigi legdrágább hajó árának a duplája, és ha játékidőbe váltanánk át az összeget, akkor körülbelül negyvenszer kéne hozzá győzelmet aratnunk a legrövidebb versenypályán, hogy egy hétre magunkénak tudhassuk.

Az ára nem kevés, de bizton állíthatjuk, hogy nem sok lehetőségünk akad, hogy kipróbálhassunk egy korlátozott példányszámban piacra került idegen hajót. A vállalkozókat vigasztalhatja a tudat, hogy a sok játékidő mekkora segítségére lesz a fejlesztőknek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.