GC: Rakd össze a saját Retaliatorödet

A héten újra elérhető a Retaliator, ráadásképp a meglévő bombatárolókon kívül most már öt új modul közül is válogathatunk, hogy saját igényeinknek megfelelően alakíthassuk ki.


A Cutlass-szal együtt a Retaliator lesz az első hajó, ami játszható az AC 2.0-ban. Mindkét gép fel lesz készítve az új moduláris rendszerre, így a Retaliatoron is tesztelhetjük majd a modulokból egyénileg összeállított verziónkat. A hajón két cserélhető egységnek van hely, egy elsőnek és egy hátsónak. Ezekbe helyezhetjük el a lakórészi, szállító, bombatároló és csapatszállító modulokat, melyeket külön vásárolhatunk meg, és kombinálhatunk össze.

Retaliator_BAYS

Az alapmodell lecsupaszított változata most olcsóbban, ráadásul ismét LTI-vel szerezhető meg. Emellett az összes új modulra is élettartam biztosítást adnak, kivéve a már korábban megszerezhető bombarekeszekre, melyekre ezúttal csak két év jár.  Az eladás kicsivel tovább tart mint egy hét, augusztus 17-én ér véget. A modulok és az alapmodell megvásárlásához látogassatok el az RSI oldalára.

 

 

 

 

Aki nem talál magának megfelelő modult, az se csüggedjen. A dolog itt nem ért véget, ugyanis a jövőben terveznek hibernálócellákkal ellátott egységet a fejvadászoknak, orvosi modult, újratöltő modult a Titán páncélhoz, de még egy a roncsmentéshez használható egység is be fog kerülni a választék közé.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.