Hamarosan itt az Arena Commander

A rajongók már egyre türelmetlenebbek, Chris Roberts és csapata próbálja minél hamarabb elérhetővé tenni az Arena Commander-t, de ehhez előbb el kell dönteni végre, hogy kiadhatják -e már, vagy még nem.

A hétvégén nagyon keményen tesztelték, aminek kapcsán néhány blokkoló hibára is fény derült, így a tegnapi go/no-go döntésen még nem adták ki.  Már napi összefoglalókat kapunk, de már azt is megígérték, hogy nem hetek, hanem csak napok múlva kapjuk végre meg a várva várt Arena Commander-ünket.

Reméljük, hogy sikerül az összes blokkoló hibának elejét venni, és nem állnak neki a kritikus és fontos hibák javításának az előtt, hogy elérhetővé tennék a nagy közönség számára. Pontosabban azok számára, akik még időben váltak támogatóvá, vagy megvették az Arena Commander hozzáférést.

Az éjszaka folyamán tesztelik a javított kiadásra jelölt modult (azaz ezekben a percekben is lázasan dolgoznak, azaz játszanak vele 🙂 ), és remélhetőleg a másnap reggeli “go/no-go” döntésen már végre ki merik adni. Náluk az a reggel még kicsit odébb van, de 6-7 óra múlva már tudni fogjuk, hogy mi lett a döntés.

Ez az egész procedúra mindaddig fog ismétlődni, amíg ki nem adják végre az Arena Commander-t, szóval kitartás srácok, és bízzunk benne, hogy a hosszú hétvégén lesz mivel elütni az időnket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.