• 2016-04-30 - 16:41
  Permalink

  A 300as szèriához mièrt akarják ujratervezni?

  Válasz
 • 2016-04-30 - 16:46
  Permalink

  Az összes régi hajót átépítik, mivel azóta változtak a hajókkal szemben támasztott elvárások, jobbnak kell lenniük. De nem kell komoly átépítésre gondolni, a forma, tulajdonságok nagyjából maradnak, inkább csak kis változások lesznek, hogy az alkatrészek fizikailag is elférjenek a hajóban, szebbek legyenek, egyszerűbb legyen megjeleníteni a hajót.

  Válasz
  • 2016-05-01 - 08:11
   Permalink

   Köszi a választ.

   De akkor is fura nekem ez a stratégia.Ami már nagyjából jó,ahhoz hozzányúlnak,ami meg alig van kész,vagy még annyi se,azt félretolják.Például a Cutlass. Inkább fordítanák az erőforrásaikat arra,hogy a variánsait végre elkészítsék.
   Sokszor úgy tűnik nekem,mintha csak húznák az időt.

   Válasz
 • 2016-05-01 - 08:19
  Permalink

  Pont ez az, hogy a régi hajók nem jók, mert azóta sokat fejlesztettek a hajóépítési technikán, egyszerűbbé tették, modulárisabbá. Ezt kell bevezetni a régi hajóknál. És pont arról van szó, hogy ezekhez sem nyúlnak hozzá, ezek is várólistán vannak, mint a Cutlass.

  A másik a hajóépítéssel kapcsolatban, hogy van egy rakat fázis. Művészeti terv, belső, külső tervezés, modellezés, whitebox, greybox fázis, textúrák rápakolása, technikai rész, hogy repüljön is. Mindegyik fázist más csapat végzi, tehát emiatt sok hajón dolgoznak egyszerre, egy művészeti tervező nem fogja megvárni, ameddig a terveit megépítik, hanem belekezd egy új hajóba, amint végzett. Így van olyan is, hogy valaki tud a régi hajókkal foglalkozni anélkül, hogy nagyon feltartaná a többi hajót.

  Még mindig lehet mondani, hogy időt húznak, de én úgy vélem, hogy már eleget letettek az asztalra ahhoz, hogy ne így gondoljam.

  Válasz
 • 2016-05-02 - 05:20
  Permalink

  Így már érthető.Kösz hogy elmagyaráztad.

  Van esetleg valami hír a kezdő felszerelésről?Csak egy utcai ruhánk lesz,vagy adnak valami alap fegyvert-páncélt?Valami hír a kezdő bolygókról?

  Válasz
 • 2016-05-02 - 18:49
  Permalink

  Nm 🙂

  Kezdő felszerelésről még nem tudok. Szerintem lesz páncél is, mivel az kell az űrbe. A kezdő bolygóknál felmerült, hogy Terra meg Föld közül lehet választani, de aztán ki tudja, hogy a végső verzióban mit találnak ki 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.