• 2016-06-26 - 14:39
  Permalink

  Egyre jobb ez a játék. Kezd bekerülni azon játékok sorába nálam amire hajlandó vagyok akár kisebb összeget is kiadni. Nagyon jók ezek a heti összefoglalók… Itt minden fontosabb infó rendelkezésre áll. Jól tudom hogy van olyan magyar közösség a játékban ahol frakciókra vannak osztva a munkák? Pl: Vadászok, szállítók, felfedezők.

  Válasz
 • 2016-06-26 - 15:05
  Permalink

  Köszönöm 🙂 Még van pár dolog, amin változtatni akarok, pl. az ingame felvételeket megpróbálom jobb minőségben venni (most, hogy rájöttem, hogy a videót is tudom jobb minőségben elmenteni. Csak egy másik opciót kellett volna választanom a menüben…)

  És valóban van egy magyar közösség, ami nagyjából megfelel a leírásodnak:
  1. Magyar Kereskedelmi és Iparos Szövetség (HUNS)
  Itt éred el: https://robertsspaceindustries.com/orgs/HUNS

  A szervezet bányászással, kereskedelemmel és termeléssel foglalkozik, valamint rendelkezik egy támogató részleggel, amely a védelmi feladatokat látja el.

  Ez utóbbi a Hel Taktikai Támogató Flotta (CTF) (a név még nem végleges).
  Itt éred el: https://robertsspaceindustries.com/orgs/CTF

  Utóbbi egy al-szervezet, szóval a tagokat a HUNS-ból válogatjuk, valamint a HUNS-nál elvárás, hogy 18 éven felüli legyen az ember.

  Jelenleg amúgy minden részlegbe toborzunk, így ha az egyetlen feltételnek megfelelsz, akkor várunk szeretettel, ha bármilyen kérdésed van, akkor meg akár itt, akár a fórumon megtalálsz minket 🙂

  Válasz
 • 2016-06-26 - 21:29
  Permalink

  Köszönöm szépen! Nagyon megfontolandó számomra ez a flotta:) Amíg döntök addig is jó játékot és szórakozást nektek! 🙂

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.