AC 2.0 Trailer és ingyenes próbahét

A CIG egy új trailerrel lepett meg minket, melyben a jelenleg PTU-n futó Alfa 2.0-át mutatják be nekünk. Ezzel együtt egy újabb ingyenes hét vette kezdetét, hogy mindenki kipróbálhassa a játékot.


Azoknak, akik követték a Game Awards eseményeit nem újdonság, hogy Chris és Mark bemutatott egy új trailert az Alfa 2.0-ról. Aki viszont kihagyta, mindenképp nézze meg Youtubeon ezt a remek kis összeállítást, mely a játék legfrissebb tesztverziójából ad ízelítőt!

 

 

Szintén a 2015-ös Game Awards alkalmából és a most megjelent bemutató örömére jövőhéttől újabb ingyenes hét veszi kezdetét, amiben minden regisztrált felhasználó kipróbálhatja az Arena Commandert, méghozzá három hajóval. Ezen alkalomból most a játék két kezdőhajója az Aurora MR és a Mustang Alpha mellett egy erősebb hadigépet is ingyenesen átengedtek, ami nem más, mint a UEE könnyűvadásza a Gladius, amiről nemrég hajóbemutató is készült az oldalunkon.
Tehát ha még nem próbáltad ki a Star Citizent, vagy szeretnéd meghívni egy ismerősödet a játékba, most itt a lehetőség. Minden tudnivalót megtaláltok a következő hivatkozáson keresztül itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.