Ingyenes próbaidőszak – 2016. április 15-25. között

A CIG ismét ingyenesen elérhetővé tette a játékot és benne néhány hajót, hogy azok is ki tudják próbálni a játékot, akik még nem vásárolták meg.


A legújabb ingyenes próbahét oka a 2016. április 22-24. között megrendezett PAX East. Az ingyenes időszak során – 2016. április 15-25-ig – bárki letöltheti és kipróbálhatja a Star Citizent, az eddig elérhető tartalmakkal együtt.

Arena Commander:

Egy játékon belüli szimuláció, ahol két különböző területen – egy haldokló csillag, vagy egy darabokra esett hold mellett – harcolhatunk vanduulokkal, más játékosokkal, versenyezhetünk egy lebegő város házai között, vagy akár szabadon repkedhetünk a fenti helyszíneken.

ArcCorp:

Ebben a modulban a Star Citizen első városát járhatjuk körül, benézhetünk a boltokba, találkozhatunk más játékosokkal, azonban használni szinte még semmilyen tárgyat nem lehet, azonban a hamarosan megjelenő Persistence játékelem bevezetésével ez változni fog.

Universe:

A  Persistent Universe kezdeti formája, más néven a Protoverzum, ahol egy hatalmas területen, a Crusader gázóriás és holdjai körül kalandozhatunk más játékosokkal együtt, harcolhatunk velük, küldetéseket csinálhatunk meg és kipróbálhatjuk az FPS harc kezdetleges formáját is.

A Star Citizent ide kattintva kezdhetitek el letölteni.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.