Ingyenes próbaidőszak – 2947 Tavasz

A CIG a húsvéti szünetben ismét ingyenes próbaidőszakkal reklámozza a Star Citizent.


A hosszú hétvégén – április 14. és 18. között – mindenki ingyen kipróbálhatja a Star Citizent és benne a Super Hornet vadászgépet. A játék jelenlegi verziója: 2.6.3.

A játékban jelenleg a következő tartalmak érhetők el:

Arena Commander:

Egy játékon belüli szimuláció, ahol két különböző területen – egy haldokló csillag, vagy egy darabokra esett hold mellett – harcolhatunk Vanduulokkal, más játékosokkal, versenyezhetünk egy lebegő város házai között, vagy akár szabadon repkedhetünk a fenti helyszíneken.

Star Marine:

Az Arena Commanderhez hasonlóan a Star Marine is egy játékon belüli virtuális modul, egy szimuláció, azonban ebben a modulban a gyalogosharcot próbálhatjuk ki “valódi” anélkül, hogy veszélyeztetnénk a karakterünk, vagy a felszerelésünk épségét. A harc gravitációban és súlytalanságban egyaránt zajlik, kézifegyverek és gránátok állnak rendelkezésre, hogy az ellenfelet harcképtelenné tegyük.

ArcCorp:

Ebben a modulban a Star Citizen első városát járhatjuk körül, benézhetünk a boltokba, találkozhatunk más játékosokkal, azonban használni szinte még semmilyen tárgyat nem lehet, azonban a hamarosan megjelenő Persistence játékelem bevezetésével ez változni fog.

Universe:

A  Persistent Universe kezdeti formája, más néven a Protoverzum, ahol egy hatalmas területen, a Crusader gázóriás és holdjai körül kalandozhatunk más játékosokkal együtt, harcolhatunk velük, küldetéseket csinálhatunk meg és kipróbálhatjuk az FPS harc kezdetleges formáját is.

A korábbi próbaidőszak óta nagy lépést tett előre a játék, hiszen megjelent a vásárlás, valamint a Persistence kezdeti formája, így már gyűjthetünk pénzt a játékon belül, amiből kézifegyvereket, ruhákat és testpáncélokat is vehetünk. Hajóvásárlásra egyelőre nincs lehetőség ebből a pénzből.

A próbaidőszakon való részvételhez – amennyiben még nem rendelkezel ilyennel – szükséges egy regisztrált felhasználónév létrehozása az RSI oldalán, majd kezdődhet is a játék LETÖLTÉSE.

Mielőtt belekezdenél, mindenképpen tartsd szem előtt, hogy a játék még
mindig 
Alpha fázisban van, így előfordulhatnak – és minden bizonnyal elő
is fognak fordulni – bugok. A próbaidőszak végét követően a felhasználói
profilod megmarad ugyan, de ha nem vásároltál hajócsomagot, akkor
nem fogsz tudni belépni a játékba. Amennyiben a játékkal és a próbahéttel
kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket itt, a cikk alatt, a
Discord csatornánkon
ahol nagyon szívesen segítünk neked.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.