Jó tanácsok

Előre hoztam ezt a cikket, hiszen maross.hu-nál elképesztően jó ajánlat várja a leendő Star Citizen-eket. Részleteteket az aktuális akciók bekezdésben találsz. Most Még olcsóbb! 5000 Ft helyett csak 4500Ft! Ha van barátotok, aki gondolkozott, ennél jobb ajánlatot nem fog találni!

Bizonyára érdekel a játék, ha már ezen az oldalon nézelődsz, és talán már kezd annyira lázba hozni, hogy megvedd az első űrhajód. Ne ez a cikk Neked szól.

egy játékos küldetések

Squadron 42 logo

Első körben szeretném, ha tudnád, hogy ez nem csak egy single-player szimulátor, de van benne ilyen mód is, ahol érdekes küldetéseket kaphatsz, és egy izgalmas történetet élhetsz át a saját szemszögedből. Ez a mód a Squadron 42.

hatalmas játékon belüli világ

Legtöbben pont a multiplayer rész miatt szerettek bele ebbe a játékba, hiszen itt nem csupán harcolni lehet egy egymás ellen, de egy egész világot teremtenek nekünk, ahol akár csapatosan, akár egyedül különféle szerepet játszhatunk. Lehetünk kereskedők, csempészek, vagy épp felfedezők.

nincs havi díj

Amit fontos megemlíteni, hogy ez nem egy havi díjas játék lesz azaz, ha megvetted, onnantól kezdve élhetsz ebben az univerzumban.

Aurora MR

okos vásárlás

Amit most megvásárolhatsz, az maga a játék, azaz az egy játékos küldetés csomag, és a belépő a játék saját világába. Jelenleg csak olyan csomagot választhatsz, ami tartalmaz legalább egy űrhajót is.
A legolcsóbb az  Aurora MR ám mégsem ezt a csomagot ajánljuk Neked, hiszen ebben nincs benne sem az alpha, sem a beta játék használata. Ha már most érdekel a játék, biztosan piszkosul irritálni fog, ha mások már játszhatnak a játékkal, Te meg csak várhatod, hogy vége kiadják a végleges  változatot. Neked az Aurora MR + csomagot találták ki. Igaziból ez csupán 10 dollárral kerül többe, és már most letöltheted a Hangár modult, ahol meg is csodálhatod a saját szemeddel az űrhajódat. Érdemes dollárban fizetned, hiszen ha forintra számolod át, akkor jobban jársz, ha dollárban fizetsz 40-et, mint euroban 32-őt.

aktuális akciók

Jelenleg a legjobb ajánlat (amiről tudunk és biztosan működik), ha valaki a legolcsóbban szeretné megkapni a játékot, maross.hu-nál van. Itt 4500Ft a Star Citizen játék hozzáférése az AMD Mustang hajóval.  Ezt a Star Citizen csomagot lehet az AMD silver és gold kuponok beváltásával megkapni, tehát ha valaki épp AMD VGA-t tervez beszerezni, akkor amellé is megkaphatja ezt. De ellenőrizzétek, hogy milyen kupon jár a kártya mellé, és hogy az adott eladótól tényleg meg is kapjátok-e. (A bronze kuponnal nem választható a Star Citizen csomag, a silver kuponnal összesen kettő, tehát még egy másik, a gold kuponnal összesen három, tehát még kettő játék választható az AMD ezen akciójában.)

Az sem kizárt egyébként, hogy idővel NVIDIA-s csomag is megjelenik majd (de erről még semmi hír), hiszen a CIG mindkét nagy VGA gyártóval együttműködik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.