0021 Kaizen #01

A Kaizen pénzügyi tanácsadó műsorának legelső részében Aron Schere fedi fel a legjobb üzleti fogásokat. Ha meg akarod tudni, hol lehet a legtöbbet szakítani, kövesd velünk az UEE heti gazdasági magazinját! 


ADÁSKEZDÉS > > >

 

KAIZEN Pénzügyi megoldások Ugró-pontja

 

A múltbeli teljesítmény nem függ össze a jövőbeli eredményekkel. Sem Schere, sem a Kaizen nem garantálja a sikeres kimenetelt vagy profitot. Mielőtt az itt elhangzott információk szerint cselekedne, kérdezze ki pénzügyi tanácsadója véleményét! >#

 

Reggel 9 van itt a Földön. Ideje üzletelni. Helló, a nevem Aaron Schere és üdvözlöm az első…a KAIZEN premier adásában, a UEE heti gazdasági magazinjában. Meg fogjuk vizsgálni a piac legfrissebb árváltozásait és a kereskedelmi és üzletvilág fejleményeit. Útközben meghallgathatják a legbefolyásosabb és leghozzáértőbb véleményeket, hogy naprakészek legyenek.

Tudni akarja, hogy mely beruházástól várhatja a legtöbb bevételt? Tudni akarja, hogy kinek van a legtöbb feleslege ritka ásványokból? Részletes piaci elemzést szeretne a kínálatról? Most megtalálta.

 

Ez itt a FELBONTÁS.

 

<bejátszás>

 

A rendszer legjobb adatszolgáltatóit tapogattuk le, hogy a legfrissebb információkat hozzuk el önnek.

 

NYILATKOZAT: A pénzügyi adatok a felvétel közeli állapotokat mutatják. Schere, Kaizen, Farnes Media Partnerek és a Banshee Fuvarszolgálat nem vállal felelősséget az adatok hitelességét illetően.

 

Itt az első tétel:

 

Stanton-rendszer

A Shubin bányászati műveletei a MicroTech-en, úgy látszik leálltak, de úgy véljük, hogy az üzemanyag és javítási igényeik nem apadnak a közeljövőben. Bármikor, mikor egy ekkora céggel, mint a Shubin, van dolga, készüljön fel az egyezkedésre. Az ajánlatuk jóval a piaci ár alatt kezdődik, sokszor 30%-ról. A trükk, hogy kutakodjon egy kicsit – a legtöbb vállalat tartalék erőforrásokkal dolgozik, arra az esetre, ha leállna a munka, szóval kerülje az átlagos anyagokat vagy gázokat, ha szép summával akar hazatérni.

 

Chronos-rendszer

A múlt heti, „’áttörés’ a Szintetikus Világ projektben”, bejelentés után, a rendszer gazdasági szükségletei megelevenedtek. Nem vagyok túl optimista atekintetben, hogy szerintem a bejelentés egy marketing fogás volt csupán. Pozitívum viszont, hogy a UEE állja a földmérnöki technológiák költségeit és jóváhagyták egyes nyersanyagok használatát. Keresse fel a helyi UEE képviseletet, ha többet szeretne megtudni.

 

Ellis-rendszer

A verseny szezon gyorsan közeledik, ezért az Ellis bolygóin elkezdték beszerezni az ömlesztett élelmiszereket és nyersanyagokat, hogy elkezdjék az időszakos pályák és tribünök építését. Beszéltünk a munkafelügyelővel az MCR alaptáborban, aki sajtónyilatkozatot tett.

„Hogy a kiadásokat alacsonyan tartsuk, egy új rendszert próbálunk alkalmazni, amiben több független vállalkozónak adjuk ki a készletek beszerzését, és nem egy erre szakosodott cégnek.”

További információk közvetlenül az MCR-nél.

 

Davien-rendszer

Bizonyára mindannyian hallottak a Davien II dühöngő viharáról, főleg New Arden környékén. Nem kell mondanom, hogy nagyon nagy szükségük van orvosi ellátmányra, élelmiszerre és építőanyagokra. Mint gazdasági elemző, kénytelen vagyok azt mondani, hogy nem ajánlom a kereskedést velük, ha csakis a lényeget nézzük. Bár, mint Állampolgár, azt mondom, segítsünk embertársainkon. Emellett, sosem árt, ha a UEE jó oldalára állunk.

 

Ennyit az FELBONTÁS-ról. A következő órákban újabb rendszerek híreiről fogunk beszámolni.

 

Rövid szünetet tartunk, hogy a Szponzorunkat is megemlítsem, de mikor visszatérünk, a bűnözés és gazdaság szimbiotikus működéséről esik szó. A közfelfogás a szegénységet összeköti a bűnözéssel, arra hagyatkozva, hogy a gazdasági hanyatlás területein megnövekszik a bűnözési ráta. De ugyanígy össze tudná kötni a jólétet is a bűnözéssel?

A későbbiekben, közelebbről megnézzük, hogy hogyan is kell felépíteni egy üzemet. Mi kell a kezdéshez? Mire lesz szüksége? És a helyszín, helyszín, helyszín, ami az ár és a biztonság éles határán mozog. Sasha Bart, az Egyesült Hírközlő egyik legjobb gazdasági tudósítója, csatlakozik hozzánk.

Ez, és még sok minden más jön, mikor a Kaizen visszatér.

…ADÁS VÉGE

Eredeti cikk az RSI oldalán
Megjelenés: 2013.03.19.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.