Liberum Arbitrium

LIBERUMARM-Logo

START TRANSMISSION

 


“…××× Ha sikerrel feded fel ennek a nyelvszerkezetileg titkosított kommunikáció morzsának a mélyét –mely azért lett ilyen formán vésve, hogy a galaktikus kódfejtőnek a bicskája beletörjön–, akkor szeretettel számítunk jelentkezési szándékodra a Liberum  Arbitrium kötelékéhez. A szervezet tagjaival szemben csupán az alábbi követelményeket támasztjuk:
 
  • segítsék egymást, amelyen legalább azt kell érteni, hogy tetteik hatásával ne okozzanak a másiknak kárt
  • ne osszák meg a visszafejtett üzeneteinket olyanokkal, akik önmagukban nem bírnak avval a képességgel, hogy kibogozzák azokat
A szervezetbe történő asszimilálódást nem gátolja, ha más csoporttal már kapcsolatba hozható vagy –tevékenykedjenek azok a törvény keretei között, vagy ennél tágabb térben–, és a fent jelzetteken túl semmilyen egyéb feladat sem tekintendő kötelezőnek a tagokra nézve,  de természetesen önkéntes alapon alcsoportok élhetnek saját célkitűzésekkel és ehhez kiszabhatnak magukra további vállalásokat is, amennyiben azok összhangba hozhatók a fenti két ponttal. Amit a Liberum Arbitrium kínál? Amivel semelyik másik társaság nem kecsegtet: az egyetlen lehetőséget, hoqx 0ly@n tár$ä|< #??€#¤¤×…”

 

TRANSMISSION BREAK