Megérkezett az 1.1.6 és az új launcher

A CIG ma 22:00-kor egy rövid időre leállította a játékszervert, és kiadták a hírt az 1.1.6-os verzió megérkezéséről. A frissítés csak az új launcherrel tölthető le, a régi innentől kezdve nem használható.


Először is azoknak akiknek nincs meg a legújabb verzió innen tölthetik le. A frissítésre két mód lehetséges. Az első és egyben javasolt megoldás is, hogy telepítsük teljesen újra a játékot. A második módszerrel ezt elkerülhetjük, de így is tetemes mennyiségű adatot kell majd letöltenünk.
Ehhez is szintén le kell szedni az új telepítőt, de meg kell tartani a korábbi installáció mappáját is. Kezdjük el normálisan telepíteni a játékot, majd mikor a launcher elkezdi letölteni a frissítéseket lépjünk ki belőle, és másuljunk át mindent a korábbi verzió [Install Directory]\CitizenClient mappájából az újonnan létrehozott [Install Directory]\Star Citizen\Public mappába. Ezután indítsuk újra a launchert, és már mehet is minden úgy, ahogy a korábbi frissítések esetében. Az új verzió fontosabb változásairól az előzetes jelentésben olvashattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.