MISC Razor – Hajóvásár

A 2947-es évben már a Musashi Industrial & Starflight Concern sem marad ki a Murray Kupából, elkészült a versenyzésre szánt hajójuk.


A MISC Razor kilóg a cél által gyártott eddigi hajók közül, eddig főleg a teherszállító, felfedező és tudományos hajókról híresült el a vállalat. A Razornak azonban egyetlen célja van: hogy részt vegyen a 2947-es Murray Kupán. Az évekig tartó tervezés, tesztrepülés és egyeztetés a Xi’An mérnökökkel egy kiváló versenyhajót eredményezett.

A legmodernebb üzemanyag-visszanyerő rendszer, a legkisebb hajótest, a kecses, aerodinamikus forma és a szabadalmaztatott Xi’An technológiát használó meghajtórendszer példátlan sebességet biztosít a Razornak, amit a MISC megbízhatósága és állóképessége tesz tökéletessé.

A korábbi versenyhajók tervezésekor más szerepköröket is figyelembe vettek, a Razor azonban a kezdetektől a versenyzésre készült. Az M50-hez hasonlóan a Razor is képes lesz olyan feladatot végrehajtani a versenypályán kívül, amelynél a gyorsaság a fontos, azonban az M50-nel szemben ez a Razornál teljesen másodlagos szempont.

A MISC Razor folyamatosan frissülő galériájához ide kattintva juthattok el.

A hajó oldala ide kattintva érhető el.

  • 2016-12-31 - 12:37
    Permalink

    A RedBull szerintem sötétebb kéket használ, de az F1 párhuzam tényleg megvan, azt ha jól emlékszem, ők sem titkolták 🙂 Mondjuk engem a versenyzés hidegen hagy 😀

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.