Novellaíró verseny – publikálás

Update:

A verseny és az eredmény hirdetése lezárult, de ettől még szívesen várjuk a további műveket, amelyek folyamatosan jelenhetnek meg, tehát nem kell megvárni egy következő beadási kört.

Alább az eredeti bejegyzés:

“Ég a pofánk.”

Ezt most írom le utoljára. De a tény, ami tény, nagyon nem kapkodtuk el a dolgot. Aki olvasta a korábbi kommentjeimet, vagy máshol kérdezett a témáról, az kicsit képben lehet, hogy mi (minden) volt ennek az oka. Ebbe most nem megyek bele: nem fogok mentegetőzni; a lényeg, hogy a mai naptól folyamatosan megjelentetjük a beküldött műveket. Átlagban heti egy megjelenésre számítsatok, de függ attól is, hogy milyen tempóban készülnek el a vázlatok. Az olvasók legalább annyit kamatoztathatnak a sok csúszásunkból, hogy időközben a művek még egyszer át lettek fésülve.

MrF1RE tanácsát megfogadva nem hirdetünk eredményt. Egyébként is csak ketten jelentkeztek, tehát sajnos még a dobogó harmadik fokára se tudnák állítani senkit. Én azért egy hozzászólás erejéig majd megjegyzem, hogy melyik mű tetszett a legjobban és hogy miért, de ez legyen még meglepetés.

A pályázott művek:

A Kronosz hőse – Hogyan születik egy beszéd

A Kronosz hőse – Táncolni tudni kell

Egy tucat stoppos – 1. rész

Egy tucat stoppos – 2. rész

A csillagok mélyén

Pyro

Kellemes olvasgatást mindenkinek!

.tnm

 • 2015-02-01 - 20:32
  Permalink

  Megörültem a Tucat stoppos második részének, aztán mégsem elérhető. 🙁

  Válasz
  • 2015-02-01 - 20:39
   Permalink

   Hamarosan elérhető lesz biztos, csak .tnm időzítve szokta feltenni. Elvileg 22 órakor kikerül.

   Válasz
  • 2015-02-01 - 21:10
   Permalink

   sorry, sajnos a linket nem tudom időzítve betenni ide. egyébként meg félek, hogy elfelejtem, ezért a linket előre szoktam beilleszteni, de a posztok valóban időzítettek, ahogy MRF1RE is írja.

   Válasz
 • 2015-02-04 - 12:29
  Permalink

  Örülök, hogy legalább egy közvetett infó jött egy olvasóról…:( Jó lenne néhány véleményt látni akár + akár -. Vagy legalább azt tudnám,hogy hányan olvasták.

  Bocs a sírásért.

  Üdv Drebil

  Válasz
 • 2015-02-04 - 15:13
  Permalink

  Én olvasom őket. Nem mintha nem olvastam volna legalább 3-4 alkalommal. Amit hiányolok egy kicsit, és az első részben volt, azok a képi illusztrációk. A fantázián nagyon sokat dobtak a bevágott képek, sokszorozták a hangulatát az olvasásnak.

  Válasz
 • 2015-02-04 - 16:26
  Permalink

  Igen, beszéltünk róla, hogy legyenek-e képek a nagyobb történetben, vagy se. De azért maradtak ki, mert nem olyan változatos a helyszín, hogy sok odaillő, érdekes képet tehettünk volna be. Főleg az SC univerzumáról készült művészi képekből nem lett volna igazi választék. Emellett pedig sokkal több képre lett volna szükség, mint a korábbi kis művekben, hogy jól kitöltsék a helyet.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.