Nyilvános tesztre került az 1.1.5-ös frissítés

Nemrég jelent meg az 1.1.4. de a PTU-ra jelentkezők, máris tölthetik a következő frissítést. Akik eddig is feltelepítették már korábban is kipróbálhatták a friss tartalmakat pár héttel a tényleges megjelenés előtt, most az 1.1.5-re került sor, amiről korábban azt nyilatkozták, hogy az elmúlt két hónap munkáival töltötték föl.

Szokás szerint kaptunk pár hibajavítást, de kulcsfontosságú változások is történtek. Megkaptuk repülhető verzióban a Vaduul Scythet, ami a korai támogatók egy drágábban megvásárolt hajója, ezzel együtt a játék legolcsóbb kis vadászát is elkészítették szintén repülhető formában, a Merlint.
A német iroda munkája, melyet a netkód fejlesztésébe öltek nem volt hiába való. Ennek láthatjuk is végre az eredményét, mivel megduplázódott a játékosok száma az Arena Commanderben, mostantól nyolc-nyolc játékos között is indíthatunk mérkőzéseket.
A játék kiegyensúlyozása folyamán csökkentették a CS rakéta sebzését, és növelték a különböző méretű fegyverek közti különbséget.
Az emberi hajók életerejét megkétszerezték, és ezentúl nehezebben is semmisíthetőek meg egy lövésből. Továbbá állítottak a manőverező fúvókák teljesítményén is.
Ezen kívül a technológiai változásokkal együtt frissítették a launchert, és teljesen újraírták a játékok generálásáért felelős rendszert és a Generel Instance Manader-t, vagyis a GIM-et, mely az Arena Commander és a Star Marine pályáinak kezeléséért felel.

Az RSI fórumára felkerült listát itt olvashatjátok el, és a PTU-ra regisztráltak a hivatalos frissítési naplót itt találják.

Eredeti hír az RSI oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.