0040 Omega Pro reklámja

Bármik is a hajód igényei, vedd számításba az Omega Prot! Akár hajtóműveket, erőműveket vagy védelmi rendszereket szeretnél telepíteni, itt a legjobb szakemberekre bízhatod a hajódat!


SSN/CAtv Archívum>

Reklám>2943>OMEGAPRO

BUS.LIC: #2942_15_ASPT

TELJESKÖRŰ TERJESZTÉSRE

TRT: : 0:59

 

ÁTIRAT MEGKEZDŐDIK >

 

Sok mindent bízunk a hajónkra. A szállítmányt. Életünket. Védelmünket. Karrierünket. Ott van nekünk hosszútávra és a gyors döntéseknél. A legjobbat várjuk tőle, így miért ne a legjobb helyre hozná?

Vitatkozhatunk a raktér kapacitásáról, a fegyverek számáról, ha nincs elég kakaó a tüzeléshez vagy elég meghajtás a rakományhoz. Az erőmű és a motor a hajó szíve és lába.

Mi értünk hozzá. Tényleg. Fogyasztás? Hatékonyság? Hőjel kiadás? Sokszor úgy tűnik, hogy diploma kell ezek megértéséhez. Plusz a sok gyártó és modell, és az ijesztő feladat, hogy testre szabja hajóját a munkájához.

Jöjjön el az Omega Pro-ba, ahol megbízható kollégáink örömmel átbeszélik önnel hajója specifikus szükségleteit, valamint az ön igényeit is, hogy segítsenek átjutni ezen a bonyolult folyamaton.

Nézze meg a Dragon Stellar új STC meghajtóit, amihez sokféle tolóerő társítható, különböző árkategóriákon. Az Omega Pro büszkén jelenti be, hogy mostantól a Hammer Propulsion HE, HL és HM szériás meghajtóit is forgalmazza. Csak a készlet erejéig, így jobb, ha előbb kapcsolatba lép eladóinkkal.

Hatalmas választékban kaphat erőműveket számtalan megbízható márkától, mint az Alliance Startech és a Juno Starwerk. A bolti rendszerek segítenek összehasonlítani a különböző modellek paramétereit, hajója sajátjával. Ha valami megtetszik, használja ki ingyenes felszámolási szolgáltatásunkat, a régi erőművére.

Talán hajója védelmi rendszereit szeretné feljavítani – ez esetben széles választékban talál pajzsgenerátorokat kiválasztott üzleteinkben, mint az új Gorgon Invincible.

Bármik is hajója igényei, vegye számításba az Omega Pro-t! Értékesítési szakembereink teljesen képzettek, hogy bármilyen kérdésre vagy aggodalomra választ találjanak, bármilyen ismeretekkel is rendelkezik.

Minden nap a hajójától függ. Itt az ideje, hogy ön is törődjön vele.

Omega Pro. Minek lassítani?

 

ÁTIRAT VÉGE

 Eredeti cikk az RSI oldalán
Megjelenés 2013.08.07.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.