Per Mare, Per Terram! Itt a 2.6-os frissítés

Végre megérkezett a frissítés, ami elhozza nekünk a régóta várt Star Marine modult, de kapunk új repülhető hajókat, valamint Arena Commander frissítéseket is.


Most nézzük részletesen, hogy milyen újítások kerültek be a Star Citizen legújabb verziójába:

Játékmenet:

A frissítés legnagyobb újítása a már régóta halasztgatott Star Marine modul, amelyben a tengerészgyalogosok, vagy kalózok bőrébe bújva próbálhatjuk ki magunkat gyalogos harc során.

Ezen kívül frissítést kapott az Arena Commander, új játékmód került be, a Kalózrajzás (Pirate Swarm), valamint mind a modulban, mind az Univerzumban változtattak a hajók repülési modelljén, változott a végsebesség és az utánégető, boost működése is.

Az Univerzum is kapott kisebb bővítést, amiből egyelőre a GrimHex alsó szintjén, a liftek mellett nyíló Pubot találtam meg.

Új kamerabeállításokat is kaptunk a külső nézethez, amivel így jobb felvételeket tudunk készíteni.

A zenéket kezelő rendszert is frissítették, így azok jobban igazodnak a játékélményhez.

Star Marine modul

Két pályán, a Damien Állomáson és az Echo 11-en gyilkolhatjuk le egymást, erre két játékmód áll rendelkezésünkre, a pontfoglaló Last Stand és a deathmatch stílusú Eliminate. A harchoz új könnyű és közepes páncélt kapnak a tengerészgyalogosok és a kalózok is, amelyben már fejlesztett sisakkijelző és működő radar van. De ezzel még nincs vége, gránátokat is kapunk, hogy teljes legyen a pusztítás gravitációban és súlytalanságban egyaránt.

A modullal együtt teljesen új animációs készlet is érkezik, amely tartalmazza a fedezékrendszer, valamint a fedezéken átugrás kezdetleges formáit is, ezenkívül a fegyverkezelés animációi is sokat javultak.

Az új páncélok és animációk az Univerzumban is elérhetőek.

Arena Commander

Az Arena Commander frissítése során új, virtuális felületet kapott a hajók felszerelésének testreszabásához, valamint a Vanduulrajzáshoz (Vanduul Swarm) hasonló játékmód, a Kalózrajzás (Pirate Swarm) is bekerült a játékba. Itt Vanduul ellenfelek helyett törvényen kívüli emberekkel harcolhatunk.

A korábban már említett repülési modell változásain kívül javítottak a rakétarendszeren is.

A harcok során kilőtt ellenfelek az Arena Commander virtuális világában dobhatnak lőszer- és üzemanyagtöltő csomagokat.

Új hajók

Három teljesen új, repülhető hajó mellett érkezik egy Vanguard variáns is:
Drake Caterpillar: Egy nagy, moduláris teherszállító hajó, amelyet az alacsony ára és könnyű javíthatósága miatt előszeretettel használnak a kalózok, azonban a törvényesen működő kereskedők, szállítók is egy megbízható munkaeszközt kapnak.

Drake Herald: Egy nagyon gyors hajó, ami ránézésre egy hajtóműből és egy pilótafülkéből áll, a fő feladata pedig az információ gyors eljuttatása A pontból B pontba.
Origin Jumpworks 85X: A 890 Jump luxushajó kétszemélyes, kvantumugrásra képes kísérőhajója, amely most magában is megvásárolható.


AEGIS Vanduard Hoplite: A Vanguard sorozat legújabb tagja, amely kifejezetten csapatszállításra lett kialakítva. A hajó nem moduláris, a belseje nem cserélhető a többi variáns moduljával.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.