Star Citizen Alpha 2.6.1.

Live szerverre került a 2.6.1-es verzió, így egyre közelebb kerülünk a sokak által várt 3.0-ás verzióhoz.


A 2.6.1-es javítás alapvető feladata a Star Marine-ban, Arena Commanderben és a Crusaderen feltűnt bugok javítása, ennek ellenére tartalmaz nagyszabású újdonságokat is, így a verzió átmenet a frissítés/javítás között. Az újdonságok közé tartozik a néző  mód (Spectator Mode), a hálózati kód fejlesztése, a Super Hornet új verziója és a régiós szerverek első megjelenése. A frissítésekről, javításokról szóló teljes listát – angolul – itt láthatjátok. Ha viszont gyors áttekintést akarsz a fontosabb változásokról, akkor olvasd tovább a cikket.

1-regio

 

Technikai Fejlesztések

Hálózat

Bekerült a verzióba a hálózat fejlesztése, a Network Message Ordering első verziója, amely a hálózati rendszerek átírásának első, alapvető része. Az új rendszer jobb kommunikációt biztosít a szervercsomópontok és a kliens között.

Régiós Szerverek

Egyelőre három régióban indultak el helyi szerverek, ezek Ausztráliában, az Egyesült Államokban és Európában találhatóak. A régiót mi választhatjuk ki egy legördülő menüből a játékon belül, amikor egy többjátékos játékba csatlakozunk.

Az “All” funkció kiválasztása esetében egyelőre a legjobb elérhető régióba sorol a szerver, de ez később változni fog, ahogy tovább építik és fejlesztik a rendszert.

Mega Map

Az új Mega Map rendszer bevezetésével sokkal rövidebb idő alatt válthatunk térképek között. A most kiadott, kezdeti verzióban még csak az egy játékos térképeknél – a hangárnál és egy játékos Arena Comandernél – működik, de a jövőben ezt kiterjesztik a többjátékos térképekre is.

Egyensúly Változások

Arena Commander

Egységes pontozást akarnak a Star Marine-nal, ezért különválasztották a játékost érő sebzést a járművet ért sebzéstől, a revenge kill és Resurgence díjakat pedig ideiglenesen kivették az Arena Commanderből. Ezen kívül a Kalózrajzásban (Pirate Swarm) csökkentették a kalózok számát, hogy kevésbé növekedjen a nehézségi fokozat, ahogy haladunk előre. Javítottak viszont a kiemelt kalózok (Ace) fegyverzetén.

2-ac

 

Továbbá csökkentették a rakéták és elhárítók számát, amiket a felvehető csomagokból kapunk, hogy jobb egyensúlyt érjenek el. Az újratöltés és a javítás elérhető a játékmódokban. Változik az is, hogy a kiemelt ellenfeleket tartalmazó hullámok leküzdése után nem jár új élet, viszont azok a csapattársak, akik addigra meghaltak, újra felélednek.

Star Marine

Már az összecsapások alatt is tudunk változtatni a felszerelésünken. Miután meghaltunk – és még nem éledtünk fel – az “L” billentyű megnyomásával juthatunk a menübe. Az FPS fegyvereken is finomítottak, hogy valóságosabbak legyenek. Bevezetésre került a vérzés (Haemorrhage) bónusz a pontozásban. Ez 25 pontot jelent és akkor kapja valaki, ha valakit úgy sebesít meg, hogy az vérezni kezd.

3-sm

 

Több változtatás történt a Demien állomáson és az Echo Eleven pályán is, hogy nehezítsék az éledőhelyek campelését, valamint a narrátorok is kaptak új szövegeket.

Megérkezett Az Új Super Hornet

Ez egy teljesen új Super Hornet. Az F7C, a Ghost és a Tracker után az F7C-M Super Hornet is átesett a fejlesztésen, ahol a legújabb technológiával szerelték fel. Az új Super Hornet átveszi a korábbi verzió helyét, ami azért fontos, mert olyan fejlesztéseket tartalmaz, amik fontosak a mostani és jövőbeli játékrendszerek működéséhez. Ilyen pl. a Tárgy-rendszer 2.0.

hornet

 

Ez a hajó közelíti meg legjobban a katonai felszerelést úgy, hogy a kereskedelmi forgalomban kapható civil termékekből épül fel. Az F7C-M Super Horneten megtalálható a birodalmi haderő F7A Hornetjéről ismerős gömbcsuklós torony, a borítás alatt pedig majdnem katonai minőségű felszerelések találhatóak. És mivel a több mindig jobb, ezért még egy szék került beszerelésre a pilóta mögé, így megosztva a szolgálatban felmerülő feladatokat a legénység két tagja között. A fentiek miatt a Super Hornet egy igazán félelmetes hajóvá válik.

 • 2017-02-20 - 17:47
  Permalink

  Jaj ez a kétüléses hornet de jó. Én azt hittem hogy a hornetet letudták az együléses verziókkal, de most meg úgy néz ki, hogy ez a gép szerepel a bengalt megtámadó korai videóban is. Van egy olyan érzésem, hogy a motivációt erre a gépre a Top Gun című film F-14-es vadászgépei adták. 🙂

  Válasz
 • 2017-02-21 - 06:12
  Permalink

  A Star Marine-ban használt helyszínek megtalálhatók a sima multiplayer Univerzumban is? Csak mert nagyon jól néz ki az Echo Eleven pálya. 🙂

  Válasz
 • 2017-02-24 - 11:55
  Permalink

  Poe Dameron: a kétüléses Hornet már évek óta bent van 🙂

  Zsul: Egyelőre nincsenek, de úgy tudom, hogy nem is lesznek, vagy nem feltétlenül így. A történet valami olyasmi ezek mögött, hogy a Star Marine-ban “történelmi” csatákat tolhatunk le ismét.

  Válasz
 • 2017-02-25 - 21:44
  Permalink

  Neem, nem volt benne! Az aurorával együtt most rakták bele, így történt! 😀

  Válasz
 • 2017-02-26 - 08:35
  Permalink

  Hogy is szokták ilyenkor? Minden vélemény fontos :D:D

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.