Star Citizen Alpha 2.6.2. verzió

Live szerverre került a 2.6.2-es verzió, amely legfőbb célja a Star Marine és Arena Commander hibáinak javítása, de érkezett vele új tartalom is.


Az új verzió kiterjeszti a MegaMapot a többjátékos Arena Commanderre és Star Marine-re, netkód javításokat is tartalmaz, valamint repülhetővé válik a Drake Buccaneer!

A jelenlegi verzió esetében a launchernek a 2.6.2-521494-c kliens verziót kell mutatnia, valamint a fejlesztők továbbra is javasolják, hogy a telepítés után töröljük a játék LIVE könyvtárából a USER mappát. A javítások teljes listáját itt olvashatjátok angolul.

Technikai fejlesztések

Régi és új beállítások

A készítőknek mindig is az volt a célja, hogy a játékosok a Star Citizent a lehető legjobban a saját elvárásaikhoz állíthassák be, ezért az újabb beállítási lehetőségek mellett visszahoztak régieket. A 2.6.2-es verzióval új felbontás jelenik meg, ami a nem szokványos 21:9-es képernyőarányt hozza el, valamint a játék ismét támogatja a TrackIR készüléket.

Többjátékos MegaMap

A MegaMap elérhetővé vált a többjátékos Arena Commander és Star Marine módoknál is. Ez sokkal rövidebb töltési időt eredményez, amikor pályák, vagy játékmódok között váltunk.

Sorosított változók

A sorosított változók lecserélik a CryEngine pár eredeti részletét, ami a kliensek közötti információ kezelését és továbbítását intézte, így kisebb a kockázata az adatvesztésnek és jobb adatátvitel érhető el. A gyakorlatban ez lagcsökkenést eredményez.

Egyensúly változások

Arena Commander

Az Arena Commanderbe sok kisebb, “életminőség javító” frissítés érkezett. Például megszabadultak a sisakradartól, ami aktív maradt, amikor egy járműben spawnoltunk. A hajóhologramok is működnek az AC felszerelés beállítás képernyőjén, stb.

A versenyeknél az első ellenőrzőpont 0-ás helyett 1-es számú lesz, valamint a kommentátor nem mondja be a negyedik ellenőrzőpont után, hogy rossz irányba megyünk, annak ellenére, hogy megfelelő irányba haladunk. Emellett azt is kijavították, hogy kis energiabefektetéssel rengeteg REC pontot lehessen szerezni.

Star Marine

Sok változtatás történt, hogy jobb érzés legyen a Star Marine-nal játszani. Érkeztek új dolgok, mint például a +25 pont fejlövésért, valamint a Last Stand már 8 helyett 6 játékossal is elindul. Változnak a spawn-pontok a Demien állomáson. A radar a lépéseknél ezentúl a játékosokra és nem a padlóra fog koncentrálni, valamint a gránát hangja is jobban felismerhető lesz. Valamint a rendszer nem fog bedobni minket olyan játékba, ahol már kevesebb, mint a fele idő van hátra.

A fentiek mellett számos környezeti és hanghatásbeli javítás került bele az új verzióba. A csata kezdetét bejelentő hangokat már nem szabad duplán hallanunk, valamint sok helyen megoldották a problémás ütközéseket a tárgyakkal és a pályán átzuhanást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.