Szavazz a Mustang értékesítésről!

Kedves Polgárok,

Pénteken megmutattunk egy concept art-ot a Consolidated Outland Mustang-ról, a Star Citizen második kezdő hajójáról. A Mustang akkor került a játékhoz, amikor elértük a 28 millió dolláros célt. Amióta a kiderült, hogy fog kinézni a Mustang, a támogatók tömegesen kérték, hogy minél előbb meg lehessen venni ezt a hajót is.

Meg lehessen venni korlátozottan csak ezen a hétvégén a Mustang-ot? Szavazz róla Te is!

Kezdetben úgy gondoltuk, hogy nem tesszük lehetővé a Mustáng vásárlását, mert még csak koncepció fázisban van. A hajó még nincs megépítve 3D-ben a CryEngine-ben, és csak hónapok múlva jelenhetne meg a tulajdonosok hangárjában. Még igazán jó kereskedelmi vagy csomagfinanszírozási változatok sincsenek hozzá kialakítva. Mivel a kereslet jóval nagyobb volt, mint eddig bármelyik prototípus hajó iránt, arra gondoltunk, hogy most meghagyjuk ezt a döntést Nektek.

Mustang_Action_View_A_Hobbins

Ahogy ígértük, amikor a Mustáng elérhető lesz, a már létező LTI Aurora (lifetime-insurance, azaz örök élet biztosítás) tulajdonosok becserélhetik azt a Mustang-ra, ha akarják.  Egy LTI Mustang jelvény kerül kiosztásra mindenkinek, aki jogosult egy Aurora-hoz, ami lehetővé teszi, hogy a régi hajót kreditre cserélje, és vásárolhasson LTI Mustang-ot.

 • 2014-02-26 - 10:13
  Permalink

  Nagyon szomorú vagyok, hogy csak nemrég találtam a játékra, és én már nem kaphatok LTI-s hajót 🙁 Pedig hol van még a megjelenés?! 🙁

  Válasz
 • 2014-02-26 - 16:27
  Permalink

  Szerintem az LTI túl van értékelve. Nekem LTI-s hajóm volt, de túladtam rajta, sikerült egy jobb LTI nélkülire becserélnem.

  Válasz
  • 2014-02-26 - 17:01
   Permalink

   Ha jól értem például a nem LTI-s Aurorám nem tudnám Mustángra cserélni…

   Válasz
 • 2014-02-27 - 06:55
  Permalink

  Miért ne tudnád? Beolvasztod és veszel egyet belőle ha lesz már marketen.
  A token csak az LTI örökléshez kellene.

  Válasz
  • 2014-02-27 - 08:50
   Permalink

   Lehet igazad van, itt most főleg az LTI volt fókuszban, hajó cserére tényleg lesz lehetőségem 🙂

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.