Elfogott UEE Jel: A Drake Herald fenyegetés

EGY ÚJ ADATBIZTONSÁGI FENYEGETÉS A DRAKE INTERPLANETARY-TÓL

 

TÁRGY: DRAKE HERALD ADAT

STATUSZ: SÜRGŐS

Figyelem Csapat,

Ezen adáshoz csatolva megtaláljátok a végleges specifikációit és a 3D-holo-modelljét annak, amin az elmúlt hosszú hónapokban dolgoztatok. A Herald prototípusunk most belép az építési és tesztelési fázisba 2945 Q2-es tervezett megjelenéssel.

Külsőre a Herald a csillagközi adatszállítás szignifikáns fejlődésének megtestesítője… de ahogy azt mi, a Drake csapat tagjai tudjuk, adathalászatra, adászavarásra vagy kalózkodásra való használatának hosszútávú következményei hatalmasak. Büszke vagyok mindarra amit elértünk, és alig várom hogy repülni lássam.


Becke Linns
Vezető Űrhajó Mérnök
Drake Interplanetary

Kérlek ügyelj a környezetedre mielőtt megjeleníted ezt az adást.

 


 

FIGYELEM
:: RIADÓ :: JELBEHATOLÁS ÉSZLELVE :: RIADÓ ::
FIGYELEM
 

OLDAL DEKÓDOLÁSA


Technikai részletek

 

A tudás hatalom és az egyik legértékesebb árúcikk a tiszta információ: az 1-esek én 0-ák amik minden mögött állnak az UEE főkönyvektől a Polgárok értékeléséig. Legyen szó gyarmatosítókról, akik az UEE központtal való kapcsolattartással bajlódnak, vagy tiltott adatokkal kereskedő bűnözőkről, mindig szükség lesz az adatok biztonságos mozgatására. A Drake Herald, egy kicsi, páncélozott hajó, melyet arra terveztek, hogy betöltse ezt az igényt és biztonságba eljuttassa az információt “A” pontból “B” pontba. Egy erős központi motorral (nagy sebességű tranzithoz és a hatékony adatkódoláshoz/tároláshoz szükséges energia megtermelésére), fejlett titkosító szoftverrel és páncélozott számítógépmaggal a Herald egyedi a személyi űrhajók közt abban, hogy elfogás veszélye esetén könnyen “kiüríthető”. A Herald tartalmaz egy sor nehéz belső opciót adatvédelemre, beleértve a redundáns energiarendszert, EMP-pajzsot és nagy-teljesítményű adórendszert az adatok sugárzására.

 

Egyesek szerint ‘olyan csúnya, hogy már szép’, a Herald aszimmetrikus kialakítása majdnem úgy néz ki, mintha a cég a Vanduul dizájn-t követné. A Hrald egy igazi pilótahajó, magja alig áll többől egy ülésnél, fekhelynél, fejlett elektronikánál és két hatalmas motornál. A Drake Herald-okat kényes adatok szállítására átulják, de a rögzítési pontok modularitásának köszönhetően sokféle célt kiszolgálhat. Ugyan a Herald-ok lépést tudnak tartani a leggyorsabb versenyhajókkal, manőverezhetőségben elmaradnak… de a megfelelő pilóta a megfelelő átalakítások után talán learathat pár babért!

 

Ismert specifikációk

A következő specifikációkat egy anonim forrás szolgáltatta a Drake Interplanetary felső-vezetői közül:

HOSSZ 23m
FESZTÁV 15.5m
MAGASSÁG 9.5m
ÖNSÚLY 18,000 Kg
RAKTÉR 0 szabvány szállítási egység (SCU
)MAX LEGÉNYSÉG 2 persons
MAX REAKTOR 3
GYÁRI REAKTOR ACOM StarHeart III(2)
MAXHAJTÓMŰ (ELSŐDLEGES) 2x TR3
GYÁRI HAJTÓMŰ Coming Soon
MANŐVEREZŐ HAJTÓMŰ 8x TR1
GYÁRI MANŐVEREZŐ HAJTÓMŰ Drake Trireme Ina P
MAX PAJZS 3
PAJZS Gorgon AllStop (2)
CLASS-2 2x S1 Distortion Cannon, 1x S1 Laser Cannon

A hatóságok óvatosságra intenek a fenti specifikációk megbízhatatlan forrására való tekintettel. 

Kiegészítő Felszerelés

A Drake Herald gyárilag el van látva fejlett titkosítóprogrammal, páncélozott számítógépmaggal, EMP-pajzzsal és egy nagy-teljesítményű adórendszerrel.

 

Forrás: UEE Intercepted Signal: The Drake Herald threat

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.