Viszlát, és kösz a halakat!

Változások történnek a Star Citizen magyar közössége területén.

Az utóbbi időben elindult egy folyamat, ami most abban teljesedik ki, hogy hosszú idő után otthagyom a Star Citizen Hungary (starcitizen.hu) szerkesztőségét és a továbbiakban semmilyen formában nem fogok oda írni.

De nem kell megijedni, továbbra sem maradtok cikkek nélkül, hiszen az SCSS facebook oldalon – https://www.facebook.com/StarCitizenHirek/ – és a blogon (star-citizen.hu) továbbra is folytatom a munkát, azonban ezentúl az általam írt cikkek csak ezekre a felületekre kerülnek posztolásra. Remélem, hogy ti, az olvasóim ott is követni fogtok engem, hogy legyen értelme a munkámnak! 🙂

Bizonyos emberekről a szerkesztőségből tudom, hogy követnek az új helyre, azoknak pedig, akik itt maradnak, köszönöm a hosszú, kalandos, élvezetes munkát és további sok sikert kívánok!

A blog, a galéria, a YouTube oldal és a discord továbbra is zökkenőmentesen fut.

Üdvözlettel és köszönettel: Shed Stilinski

Viszlát, és kösz a halakat!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  • 2017-07-24 - 16:22
    Permalink

    Jaj istenem, biztos összevesztek a fiúk. Nőjetek fel, különben a konfliktuskezelés abban fog kimerülni, hogy veszekedések, szakadás, meg eszetlen tiltogatás (khm).

    Én nem követlek Shed. Itt maradok, és bámulom a nem frissülő kék oldalt. A múltban fogok élni, mint egy klasszikus zenész. Pörgetem a 3 éves híreket, és nosztalgiázom. Arról se fogok értesülni, hogy elindult a játék. Már 5 éve játszotok, de én még itt fogom várni, hogy történjen valami, mint egy világháborúban ragadt japán valami szigeten. 🙂

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.