Xi’An Scout már elérhető!

Üdvözlet, polgárok!

Izgatottan jelenthetjük be, hogy az első koncepció modell a Xi’An Khartu-al felderítőjéről már elérhető!

A fejlesztési folyamatunk részeként a művészeink először egy koncepció modellt készítenek, hogy megmutassák miként működne a hajó, mielőtt nekilátnak a kész játékhoz megfelelő mesh-nek. Ez az, amit most Te is láthatsz: A felderítő koncepció modellje betekintést enged a szokatlan hajómű kialakításba, a pilótafülkébe, a futóműbe és számos más funkcióba!

Image_header

Itt az eredeti leírás a felderítőről, amit a strech-goal leírásakor írtunk. Az volt a cél, hogy építsünk egy idegen űrhajót, ami teljesen másképp repül, mint a már ismert hajók. Valamit, amit a Star Citizen erőteljes fizikai szimulációja megenged!

Xian_scout__ship_cockpit_01

A Khartu egy könnyű harcos hajó a Xi’An hadseregében. Ellentétben az emberek hajótervezésével, a Khartu-nak nincs tradicionális fő hajtóműve, helyette egy sor manőverezési fúvókája van csuklós tartókon. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy hihetetlen mozgékony legyen, így hatalmas csapást tudnak mérni az UEE pilótákra, akik ‘Quark’ becenevet adták nekik, mivel mikor minden fúvóka tüzel is, úgy néz ki, mintha egy szikra repülne az űrben. A Xi’an Aopoa corporation gyárt export modellt is, a Karthu-al-t, hogy az emberi civilizációkban értékesítsék, mint felderítő/felfedező hajót. Az export verzió is a Xi’an manőverezési technikát használja, de az  irányítását átalakították, hogy az emberek is tudják használni, és a fegyverzete is kicsit korlátozottabb.

Xian_scout__ship_cockpit_02
Máris találtunk néhány durva felvételt az UEE felderítő drónjától, alább elérhető: ez egy előzetes látványterv arról, hogy kell működnie a Khartu-nak a játékban!

Xian_scout__ship_cockpit_03

 

Xian_scout_landing_gear_block_in_03

Xi’An Scout koncepciója eladó

Szeretnél egy saját felderítőt? Az Aopoa Corporation egy új lehetőséget adott az export piac számára! Még nem érhető el a hangárban, vagy az Arena Commander-ben, de ezen a héten megvásárolható a pledge store-ban. ( Június 27-ig )

Karthu-Al
Xi’An Scout A Khartu egy könnyű harci-hajó a Xi’An hadseregében.

Szerezd meg magadnak már most és az elsők között repülhetsz vele, amint elkészül!

Forrás: https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/13954-XiAn-Scout-Available

 • 2014-06-22 - 06:28
  Permalink

  Ez nagyon jól néz ki csak hát $150-ért köszi de inkább nem majd ha kész lesz a játék, eleget költöttem rá úgy érzem.

  Válasz
  • 2014-06-22 - 07:30
   Permalink

   Ezzel szerintem már sokan vagyunk így. 😉
   Arra leszek kíváncsi, hogy a játékban lesz e lehetőségünk pl. ilyen hajóhoz jutni, és ha igen, akkor hogyan. (kell rendes pénzt fizetni, vagy csak játékbeli pénzből)

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.