Figyelj a távoli csillagok hívó szavára. A romantikus utazás. A veszély. A rejtély az ismeretlenbe vezető úton. Énekel hozzád. A felfedezés öröme elkerülhetetlen. Ez vagy te.

Hallod a távoli galaxisok, a felfedezetlen rendszerek, a gazdátlan területek zenéjét. Érzed a kaland és vonzását és szereted hosszan üldözni a szűz horizontokat az ismeretlen megfoghatatlan mélységeibe.

Ez a Drake Corsair lelke, a bátor, megzabolázhatatlan emberi akarat, a szerencse rettenthetetlen hajszolása, a terjeszkedés és a tudás.

Soha nem tudhatod, hogy mit találsz odakint, de a Corsair egy biztos társ, ami biztosan áll melletted a harcban, felfedezésben és szállításban, bármerre is sodorjon a szél.

A hajó részei és méretei

 

 1. Az aszimmetrikus, behajtható szárnyak maximálisan alkalmazkodnak az ismeretlen légkörökhöz és harci szituációkhoz.
 2. A rakéták négy rakétaindító állványról várják, hogy megküzdjenek bármilyen fenyegetéssel, ami az ugrás után vár rád.
 3. A taton elhelyezett, távirányítású löveg figyel a hátadra és biztosítja, hogy senki se kövessen.
 4. A hátsó rámpával felszerelt raktér, vagy járműtároló elég helyet biztosít egy földi járműnek, ha a felszínen kell folytatni a felfedezést, de rakománnyal is megtölthetjük. A Corsair raktere hatalmas és sokoldalú.
 5. A szárnyon S4 méretű ágyúk biztosítják a hajó elképesztő tűzerejét.
 6. A hajóra belseje egy új évszázadba repíti a felfedezést, magas szintű legénységi szállással és minden igényt kielégítő, csúcstechnológiás szkennerrel.
 7. A hajótest oldalán elhelyezett, ember által vezérelt lövegek védelmezik a hajó oldalát.
 8. A hajó orrára szerelt fegyverfelfüggesztések a hajó-hajó elleni küzdelembe négy ágyúnak biztosítanak helyet.
 • Hossz: 55 m
 • Szélesség: 27 m
 • Magasság: 31 m
 • Raktér kapacitás: 72 SCU

A kaland szárnyai

Az aszimmetrikus, behajtható szárnyak azt jelentik, hogy a Corsair pillanatok alatt képes alkalmazkodni a barátságtalan légkörökhöz és a szokatlan harci környezethez.

Biztosítsd a legénység kényelmét

Sosem lesz zendülés a fejlett személyi körletekben, amelyek kényelmes otthont biztosítanak a hosszúra nyúlt küldetések alatt, teljesen felszerelt konyhával és mosdóhelyiségekkel.

Tanulj tovább

Több információra van szükséged? A megfelelő helyre jöttél. Mindent megtalálsz a Drake Interplanetary Corsair brosúrájában, amire kíváncsi vagy.

A vásárról

A Drake Corsairt az első alkalommal lehet megvásárolni egy limitált hajóterv vásár keretében. Ez azt jelenti, hogy a hajó tervei megfelelnek az elvárásoknak, azonban az még nem elérhető a hangárban, valamint nem lehet vele repülni a Star Citizenben. A vásár során kapható warbond hajók Lifetime Insurance-t (LTI – élethosszra szóló biztosítás) tartalmaznak a hajó vázára. A jövőben a hajó ára emelkedni fog és a csomag nem fogja tartalmazni az LTI-t.

A hajót 2019. április 22. napig lehet megvásárolni. A hajó oldalán látható egy részletes leírás a felszereltségéről, valamint megtekinthető a HoloViewerben.

A hajó oldalát – és a vásárlási lehetőségeket – ide kattintva éritek el.

Emlékeztető

A hajót a CIG azért árulja, hogy a befolyt összeget a játék fejlesztésére fordítsa. Az ilyen eladásokból származó bevételek lehetővé teszik, hogy további részletes, nem harc-központú fejlesztések kerüljenek be a játékba. Minden hajó elérhető lesz játékbeli pénzért a végleges univerzumban és ezek a hajók nem szükségesek a játék kezdetéhez. A cél, hogy további hajók legyenek elérhetőek a játékban, amik különféle tapasztalatok megszerzését teszik lehetővé a játékosoknak.

Névfoglalás

Különleges ösztönzésként, minden warbond Corsair mellé lehetőség lesz lefoglalni egy egyedi nevet a hajónak, ami egyedi lesz a Corsairok között. A névválasztás során lesznek megkötések, maximum 32 karakterből állhat, az ASCII karaktertábláról lehet választani, azonban nem követhetik egymást szóközök vagy kötőjelek. Ezen felül a CIG fenntartja a jogot, hogy megtagadja egy név engedélyezését, ha az a magatartási kódexbe ütközik.

A hajó elnevezéséhez a vásárlást követően látogasd meg a hangárodon belül a Corsairt ezért az opcióért.

A névfoglalással kapcsolatos FAQ itt olvasható.
Drake Corsair