Sziasztok, Shed Stilinski vagyok a Spaceling Group vállalat biztonsági vezetője és a Star Citizen Útikalauz Stopposoknak szerkesztője. A fenti összefonódásra való tekintettel időnként beszámolunk a Spaceling Group ügyeiről az oldalon.

Népszámlálás, aktív tagok

Kezdjük is először egy szolgálati felhívással, egy népszámlálási, aktivitási projekttel, ezért minden Spaceling tagot, aki olvassa ezt az üzenetet, megkérek, hogy írjon egy rövid privát üzenetet a Spectrumon nekem. Ezt itt tudjátok megtenni. Felül Shed Stilinskinek kell szerepelnie.

Toborzás

A Spaceling Group minden egyes részlege továbbra is keresi az új tagokat, azokat a magyar játékosokat, akik szeretnének a legnagyobb magyar org* fejlődésében, történelmében, kalandjaiban részt venni. A szervezetünk a jól megszervezett, – főként – legális munkában hisz, de azok számára is tudunk munkát adni, akik a harcot létesítik előnyben. A cél, hogy mire a Star Citizen beta állapotba kerül, már egy működőképes struktúrával rendelkezzünk, a tényleges induláskor pedig készen álljunk arra, hogy az újonnan csatlakozó játékostömeget integrálni tudjuk. A korai csatlakozás természetesen nem marad elismerés nélkül.

De a fentiek nem jelentik azt, hogy a Spaceling Group gyűjtő-org lenne. A felvételi eljárás egy hosszabb kérdőív kitöltésével kezdődik, azonban ez a későbbi tagok érdekét is szolgálja, hiszen első körben itt buknak ki azok a személyek, akiket sajnálatos módon valamilyen okból nem találunk alkalmasnak a közösségünkhöz. Aki már csatlakozott klánhoz bármilyen más játékban, az szinte biztos, hogy tisztában van azzal, hogy egy közösséget akár egyetlen nem oda illő ember jelenléte is rendkívüli mértékben rombolhatja, ezért ennek elkerülésére nagy hangsúlyt fektetünk.

A sikerünk másik kulcsa a már korábban említett szervezettség lesz, amelyhez további értékelő-elemző munkában járatos személyeket is keresünk.

A Spaceling Grouphoz ide kattintva tudsz jelentkezni!

*A magyar szervezetek közül a Liberium Arbitrum ugyan megelőzi a Spaceling Groupot, azonban előbbi egy gyűjtő-org, míg a Spaceling Group tudatos célokkal, kidolgozott stratégiával és taktikával, központi vezetéssel, ugyanakkor felhasználóbarát elvek mentén működik.

Részlegek

Továbbra is folyik a részlegek egyedi bannerjeinek kidolgozása. Egyelőre a bányászati részleg és a CTF büszkélkedhet sajáttal, de minden egyes részleg számára szeretnénk kidolgozni egy egyedit, hogy az ott munkálkodó tagok még inkább magukénak érezzék az egészet.

 Ingame

Akár a Star Citizen, akár más játékok – vagy akár csak sima beszélgetések – segítségével el kell kezdenünk megismerni egymást, ezért a tagjainkat bátorítjuk arra, hogy csatlakozzanak a Discord szerverünkhöz, amit itt találtok meg. Már kezdenek is kialakulni kis csoportok, de ezeket is fel kell pörgetnünk, ezért mindenkit arra bátorítok, hogy beszéljen, kérdezzen, a Star Citizenhez és más többjátékos játékokhoz is nyugodtan keressen ott társakat. Jelenleg például ismét aktivizálódott az Escape from Tarkov sejtünk.

Az első részbe ennyi fért, de még jelentkezni fogunk.